Saugumo priedai

Filtruoti:
Pristatymas
Kaina
Prekinis ženklas
Filtravimas
Saugos varteliai Lionelo Tulia, pilki
  • Išpardavimas!
  • Atsiimkite
Saugumo priedai
Saugos varteliai Lionelo Tulia, pilki
1-2 d.d.    Liko: 4 vnt.
54.99
Akcija vyksta nuo: 2023-12-01 iki:
- 15 %
Saugos varteliai Lionelo Truus Slim LED, pilki
  • Išpardavimas!
  • Atsiimkite
Saugumo priedai
Saugos varteliai Lionelo Truus Slim LED, pilki
1-2 d.d.    Liko: 1 vnt.
46.99
Akcija vyksta nuo: 2023-12-01 iki:
- 22 %

Apsauginiai varteliai vaikams

Visi tėveliai sutiks – mažyliai tikrai mėgsta smalsiai pažinti namus. Tačiau dažnai jų tyrinėjimai gali būti pavojingi – juk namuose daug aštrių kampų, sunkių, nesaugių daiktų. Ši bėda gali būti lengvai išspręsta su saugos varteliais, apsaugomis, kuriomis galėsite atitverti tam tikras namų vietas. Tai padės sukurti draugišką aplinką mažyliui, kurioje jis galės saugiai žaisti, o tėveliams suteiks mažiau streso.

Svarbiausios apsaugos vaikams: ką reikia įsigyti?

Jeigu jūsų vaikas miega lovoje be apsaugų šonuose, pagalvokite apie tokio daikto įsigijimą. Lovos apsauga vaikams neleis iškristi iš lovos miegant ar žaidžiant, puikiai tiks ir neramiai miegantiems vyresniems mažyliams. Apsauginės tvorelės vaikams užtikrins saugumą – galėsite atskirti tokias pavojingas zonas, kaip laiptus, virtuvę, tam tikrus daiktus ar net židinį. Todėl tėveliai patirs mažiau nerimo, kadangi žinos, jog jų atžalos nepasieks nesaugių daiktų, kol jie bus kelias minutes užsiėmę kitomis veiklomis. Varteliai labai naudingi, jeigu norite atskirti vaikus nuo gyvūnų, kad jie nežaistų be jūsų priežiūros.

Geriausia apsauga nuo vaikų: kaip tinkamai išsirinkti?

Rinkdamiesi apsaugą būtinai atkreipkite dėmesį į nurodytus matmenis, kad apsaugos tiktų jūsų namuose ir atneštų kuo daugiau naudos. Žinoma, vartelius galima sujungti, todėl galėsite aptverti net ir didžiausią namų plotą. Vienos kompaktiškiausių apsaugų yra Lionelo Truus Slim LED. Tamsoje jos gali šviesti, todėl varteliai visada bus matomi – čia pasitarnauja sutemų jutiklis, kuris nustatęs, kad namuose tamsu, automatiškai įjungia šviesą. Taip pat įsitikinkite, kad apsaugos turėtų užraktą, kuris neleis vaikams patiems atsidaryti durelių. Internetinėje parduotuvėje galime pasiūlyti rinktis apsauginius vartelius vaikams ne grotelių tipo, bet dengtus audiniu, pavyzdžiui, Lionelo Tulia modelį. Jie bus naudingi vaikams, ypač tik ką pradėjusiems vaikščioti. Jeigu bijote, kad mažylis norės kišti rankytes į groteles, audiniu aptraukti varteliai – kaip tik tai, ko ieškote.

Apsauginiai varteliai ir kitos mažylių apsaugos gera kaina

Savaime aišku, kad siekiate vaikus kuo labiau apsaugoti nuo pavojų namuose, todėl jums pravers kokybiškos apsaugos, kurių galite įsigyti internetinėje vaikiškų prekių parduotuvėje kidis.lt. Vienas geriausių prekės ženklų Lionelo siūlo tvirtus apsauginius vartelius, kad garantuotų mažųjų saugumą. Užsakyti internetu trunka vos kelias minutes, pristatymas – taip pat greitas. Apsaugosite vaikus nuo pirmųjų ir pačių pavojingiausių tyrinėjimų, kuriuos vėliau galės atlikti jau paūgėję.

Prekė priskirta prie patikusių sąrašo
Prekė pridėta palyginimui.