Maitinimui ir žindymui

Filtruoti:
Pristatymas
Kaina
Prekinis ženklas
Filtravimas
Muslino šluostės Mushie Blush, 3vnt.
  • Išpardavimas!
  • Atsiimkite
Veido pašluostukai
Muslino šluostės Mushie Blush, 3vnt.
1-2 d.d.    Liko: 1 vnt.
19.99
Akcija vyksta nuo: 2023-12-31 iki:
- 5 %
Muslino šluostės Mushie Roman Green, 3vnt.
  • Išpardavimas!
  • Atsiimkite
Veido pašluostukai
Muslino šluostės Mushie Roman Green, 3vnt.
1-2 d.d.    Liko: 1 vnt.
19.99
Akcija vyksta nuo: 2023-12-01 iki:
- 5 %
Muslino šluostės Mushie Natural, 3vnt.
  • Išpardavimas!
  • Atsiimkite
Veido pašluostukai
Muslino šluostės Mushie Natural, 3vnt.
1-2 d.d.    Liko: 1 vnt.
19.99
Akcija vyksta nuo: 2023-12-01 iki:
- 5 %
Gertuvė-termosas Wigiwama Koala
  • Išpardavimas!
  • Atsiimkite
Vaikiški indai ir įrankiai
Gertuvė-termosas Wigiwama Koala
1-2 d.d.    Liko: 2 vnt.
16.99
Akcija vyksta nuo: 2023-12-01 iki:
- 32 %
Gertuvė-termosas Wigiwama Giraffe
  • Išpardavimas!
  • Atsiimkite
Vaikiški indai ir įrankiai
Gertuvė-termosas Wigiwama Giraffe
1-2 d.d.    Liko: 1 vnt.
16.99
Akcija vyksta nuo: 2023-12-01 iki:
- 32 %

Kūdikių maitinimo priemonės internetu

Susilaukus mažylio prireikia nemažai priemonių, kad būtų tinkamai juo pasirūpinta. Maitinimas yra viena pagrindinių procesų, todėl specialios maitinimo priemonės užtikrins patogumą tiek vaikui, tiek tėveliams. Seilinukai, buteliukai, čiulptukai, nutraukto pieno indeliai, pientraukiai, maitinimo pagalvėlės ir vaikiški indai – asortimento gausybė užtikrins, kad būtų pateisinti kiekvienos mamos ar tėčio poreikiai prižiūrint kūdikį.

Žindukas naujagimiui

Dažnai pasirenkami čiulptukai vaikams pagal buteliuko skersmenį. Mūsų asortimente galite rasti tik silikoninių  kūdikių žindukų, kurie yra tvirti, lankstūs ir atsparūs karščiui. Žinoma, kad ir koks tvirtas gali būti žindukas, tačiau jis vis tiek daugiau ar mažiau susidėvės, todėl įsigydami čiulptukus visada pakuotėje juos rasite du. Jeigu pastebėjote, kad žindukas tapo lipnus ar išretėjęs, pakitusios spalvos ar įtrūkęs.

Buteliukai kūdikiams

Na, o jau turint vaikišką žinduką, buteliukas – būtinybė. Buteliukas yra vienas pagrindinių vaikiškų daiktų, kurių užtikrina tinkamą mažylio maitinimą. Buteliukus verta rinktis pagal rekomenduojamą amžių – šią informaciją galite rasti prekių aprašymuose. Kitas svarbus buteliuko aspektas – jo sudėtyje neturėtų būti BPA medžiagos. Tai plastikiniuose gaminiuose randama kenksminga medžiaga. Kadangi buteliukų, pagamintų iš plastiko yra vienas gausiausių pasirinkimų, verta pasidomėti, ar tikrai jis yra paženklintas BPA free užrašu. Įvertinus visus šiuos svarbius aspektus galima rinktis buteliuko dizainą – tam, tikriausiai, sugaišite daugiausia laiko, tačiau išsirinksite kokybiškiausią ir gražiausią buteliuką.

Termodėžutės – šiltam mažylių maistui

Jeigu išsiruošėte į kelionę, žinoma, kad norėsis vaiką pamaitinti šiltu, namuose gamintu maistu. Vaikiškas termosas maistui išspręs šią problemą – lengvos medžiagos, praktiškai naudojamos, su užtrauktuku užtikrins šiltą maistą.

Kūdikių seilinukai

Seilinukai bus labai pravartūs, kai mažylis valgys – sulaikys tekančias seiles arba iš burnytės netyčia iškritusį maistą, kad jis nepatektų ant rūbų ar baldų. Atrodo, galima rasti tik įprastų seilinukų kūdikiams, bet modernėjant pasauliui keičiasi net ir šie produktai. Dabar seilinukai gali būti su trupinių gaudykle, užvelkami mažyliui kaip švarkelis, kaklaskarės ar prijuostės tipo. Seilinukas turi būti patogus vaikui dėvėti ir jokiu būdu neveržti kaklo. Tam dažnai kai kurie modeliai turi reguliuojamus dirželius. Selinukas taip pat padės apsaugoti patį mažylį, kai jis nuspręs, kad maistą reikia išpilti ant savęs. Kad mažylis norėtų dėvėti seilinuką, būtina išrinkti kuo gražesnį – spalvotą ar su įvairiausiais gyvūnėliais. Seilinukų internetu tikrai didelis pasirinkimas, todėl patinkantį mažyliui nesunkiai surasite.

Pientraukiai – vienas reikalingiausių daiktų mamai

Susilaukusios mažylio mamos gali rinktis – maitinti krūtimi ar naudoti pientraukį. Pientraukis gali padėti sutaupyti nemažai laiko, kadangi mama gali ištrauktą pieną gali palikti specialiame indelyje. Prireikus iš indelio pieną galima įpilti į buteliuką ir patogiai pamaitinti kūdikį. Efektyvesnis bus elektrinis pientraukis, nes mamoms pačioms nereikės nieko daryti. Ypač patogu tokį modelį turėti, jeigu pientraukiu naudotis norėsite dažnai. Toks pientraukis padės kovoti su pieno kaupimosi ar išsiskyrimo problemomis. Rankinis prietaisas nesuteiks tiek daug komforto, kadangi teks ilgiau pavargti, kol ištrauksite visą pieną. Tačiau jei išsiruošėte į kelionę, o elektrinio pientraukio nėra kur įkrauti, rankinis puikiai pasitarnaus – jo lengvas ir kompaktiškas dizainas tilps bet kokiame krepšyje. Jeigu siekiate kuo tyliau naudotis šiuo prietaisu, verta atkreipti dėmesį į rankinius modelius. Svarbu, kad pientraukio naudojimas leidžia į maitinimo procesą įsitraukti ir tėtį. Galimybė dalintis maitinimu mamai suteiks daugiau poilsio, o tėtis galės artimiau susipažinti su savo mažyliu. Pientraukis taip pat pagelbės, jeigu mamos krūtyse pieno nėra labai daug. Ištraukus pieną jį galima sandariai laikyti, todėl mažylis niekada nebus alkanas, o mama nepatirs nemalonių pojūčių.

Maitinimo pagalvėlės kūdikiui ir mamai

Ši pagalvėlė bus labai naudinga ne tik kūdikiui, bet ir mamai. Nėštumui perkopus į antrąjį trimestrą moterims tampa sunku išsimiegoti, kadangi sunku įsipatoginti. Maitinimo pagalvėlė prisitaikys prie kūno, o ypač pilvo, linijų ir suteiks taip ilgai turėtą kokybišką poilsį. Po gimdymo nėščiosios pagalvė padės mamai atsigauti, ypač jei gimdymas buvo komplikuotas. Jeigu sėdėti dar skausminga, pagalvėlė tokiu atveju palengvins mažylio maitinimą. Vėliau, mamai pasveikus, pagalvėlė leis atsikratyti nugaros skausmų, kurie atsiranda nuo netaisyklingos laikysenos. Ji pakels kūdikį į krūties lygį, todėl jums nereikės susikūprinti, įtempti kaklo. Pagalvėle naudotis galės tėtis – pasiguldęs mažylį patogiai jį maitinti. Dar vienas svarbus aspektas, kuo naudinga pagalvėlė – ji moko mažylį sėdėti. Pamatysite, kaip greitai jis išlavins pusiausvyrą ir po kurio laiko savarankiškai sėdės.

Vaikiški indai

Čia galime pasiūlyti daugybę gertuvių, šaukštelių ar kitų stalo įrankių, priešpiečių dėžučių ar indų rinkinių, kurių gali prireikti vaikams, einantiems į darželius ar mokyklas.

Gertuvės. Spalvų ir piešinėlių įvairovė tikrai gali susukti galvą, tačiau pirmiausia verta įsitikinti, ar gertuvė sudėtyje neturi kenksmingosios BPA medžiagos. Daugumą gertuvių mūsų asortimente rasite pagamintų iš tritano – tai naujos kartos saugus plastikas, neturintis BPA, BPS ar kitų blogybių. Ši medžiaga bus kur kas patvaresnė nei paprastas plastikas – labiau atspari mechaniniams pažeidimams, temperatūrų skirtumams. (pavyzdžiui, Nalgene On The Fly gertuvės modelis). Galėsite rinktis tiek atsukamą, tiek ištraukiamu šiaudeliu gertuvę.

Stalo įrankiai. Iš ekologiškų medžiagų, pavyzdžiui, bambuko, pagaminti šaukšteliai ar kiti stalo įrankiai puikiai pasitarnaus kelionėje. Jie lengvi, patvarūs, todėl galėsite naudoti daugybę kartų. Jeigu reikalingi šaukšteliai ilgesniu koteliu, skirti maitinti mažyliams, jie bus pagaminti iš tvirto plastiko, neužims daug vietos bei, svarbiausia, bus pagaminti iš saugių medžiagų.

Priešpiečių dėžutės. Mėgstamiausiems užkandžiams susidėti reikalinga priešpiečių dėžutė, kurią galima turėti išsiruoruošus į iškylą, vykstant į ekskursiją ar tiesiog pietaujant mokykloje.

Maitinimo priemonės gera kaina

Nusprendėte, kad reikia atnaujinti buteliuką ar seilinuką, o gal ūgtelėjusį vaiką paskatinti gerti daugiau vandens ir nupirkti šaunią naują gertuvę? Internetinėje parduotuvėje kidis.lt rasite vieną plačiausių maitinimo priemonių pasirinkimą. Lorelli, Nalgene, JaBaDaBaDo, Wigiwama ir begalinis sąrašas garsiausių prekės ženklų produktų padės tinkamai ir lengvai pasirūpinti atžala. Greitas apsipirkimas ir pristatymas nevers ilgai laukti, bet kaip tik pradžiugins tiek jus, tiek jūsų mažylį.

Prekė priskirta prie patikusių sąrašo
Prekė pridėta palyginimui.