Stalo žaidimai ir galvosūkiai

Ilgais rudens ar žiemos vakarais nėra nieko smagiau kaip susėsti visiems kartu ir praleisti laiką sprendžiant galvosūkius ar žaidžiant stalo žaidimus. Mūsų asortimente populiariausi stalo žaidimai, žaidimų stalai: stalo futbolas, stalo tenisas, biliardas ir protą lavinantys galvosūkiai. Išsirinkite iš mūsų plataus asortimento ir smagiai praleiskite laiką su šeima ar draugais!

Filtruoti:
Pristatymas
Kaina
Prekinis ženklas
Filtravimas
Stalo teniso mini-stalas Joola Mini 90x45cm
  • Išpardavimas!
  • Atsiimkite
Žaidimų stalai
Stalo teniso mini-stalas Joola Mini 90x45cm
1-2 d.d.    Liko: 1 vnt.
94.99
Akcija vyksta nuo: 2023-01-01 iki:
- 5 %
Žaidimas Philos Kubb 3314
  • Išpardavimas!
  • Atsiimkite
Galvosūkiai
Žaidimas Philos Kubb 3314
1-2 d.d.    Liko: 3 vnt.
55.99
Akcija vyksta nuo: 2023-12-01 iki:
- 16 %
Žaidimas Philos Rummy 36x20cm
  • Išpardavimas!
  • Atsiimkite
Romis
Žaidimas Philos Rummy 36x20cm
1-2 d.d.    Liko: 5+ vnt.
46.99
Akcija vyksta nuo: 2023-12-31 iki:
- 25 %
Šachmatų lenta Philos London 50x50x1.3cm
  • Išpardavimas!
  • Atsiimkite
Šachmatai ir šaškės
Šachmatų lenta Philos London 50x50x1.3cm
1-2 d.d.    Liko: 2 vnt.
43.99
Akcija vyksta nuo: 2023-12-31 iki:
- 20 %
Žaidimas  Philos Kalaha 41x21cm
  • Išpardavimas!
  • Atsiimkite
Kalaha
Žaidimas Philos Kalaha 41x21cm
1-2 d.d.    Liko: 2 vnt.
43.99
Akcija vyksta nuo: 2023-12-01 iki:
- 21 %

Populiariausi stalo žaidimai, galvosūkiai

 

Smagus laisvalaikio praleidimo būdas, leidžiantis pabendrauti tiek šeimos nariams, tiek draugų kompanijoje – stalo žaidimai. Jie puikiai tiks bet kokio amžiaus žmonėms, bus mėgstami vaikų ir suaugusiųjų. Esant blogam orui stalo žaidimai praskaidrins nuotaiką, o jiems žaisti nereikės nieko ypatingo – tik nedidelio stalo ar grindų ploto ir, svarbiausia, norinčiųjų žaisti. O kad pasirinktumėte geriausią stalo žaidimą, verta aptarti, kokie yra tinkamiausi vaikams, suaugusiesiems ar visai šeimai.

Stalo žaidimai mergaitėms ir berniukams

Žaisdami stalo žaidimus vaikai ne tik smagiai leidžia laiką, bet ir gali gauti daug naudos. Rinkdami įdomius stalo žaidimus vaikams galite rasti tokių, kurie turi mokomąją vertę: vysto vaiko raidą, padeda pažinti raides ir mokytis skaityti, lavina loginius, matematinius bei kūrybinius įgūdžius. Galima rasti vaikų kalbą, atmintį lavinančius ar žodyną plečiančius žaidimus. Mokomieji kortų žaidimai vaikams nuo 3 metų padės išmokti skaičius ar skaičiuoti valandas. Kiek vyresni pabiručiai gali žaisti jau sudėtingesnius žaidimus, pavyzdžiui, susijusius su kosmosu, kelių eismu, ar pažinti šalis bei jų vėliavas. Jei norisi vaikus nustebinti kiek neįprastais žaidimais, mūsų internetinėje parduotuvėje galite rinktis Carrom, Halma ar nardus. Galvosūkiai puikiai tinka pramankštinti smegenis, pavyzdžiui, klasikinis Rubiko kubas.

Stalo žaidimai berniukams ir mergaitėms skatina bendravimą. Žaisdamas vaikas mokysis varžytis, pralaimėti, strateguos, kokį teisingą ėjimą pasirinkti, išmoks susitaikyti su kito pranašumu, kartu džiaugsis draugo laimėjimu, tačiau nelies pykčio ar nejaus pavydo. Stalo žaidimai pareikalaus kantrybės, kadangi savo ėjimą atlikęs vaikas turės laukti kito ėjimo, mokysis dirbti komandoje, ką šiuolaikiniam žmogui yra svarbu lavinti jau nuo mažumės.

Stalo žaidimų aprašymuose galite rasti amžiaus rekomendacijas, todėl lengvai išrinksite vaikams įdomius ir jiems tinkamus žaidimus. Vyresni vaikai dažnai jau būna girdėję apie tam tikrus stalo žaidimus, galbūt net kai kuriuos jau žaidę (pavyzdžiui, populiariųjį Monopolį).

Koks pats geriausias stalo žaidimas suaugusiesiems?

Nemanykite, kad stalo žaidimai yra skirti tik vaikams. Suaugusieji taip pat gali rinktis šį linksmą laisvalaikio praleidimo būdą, kuris ypač tinkamas norint sukurti teigiamą atmosferą draugų kompanijoje. Vakarėliams skirti žaidimai, svarbiausia, būna labai linksmi, neįpareigojantys ir visus įtraukiantys. Vienas populiariausių – vakarėliams skirtas Alias leidimas. Daug juoko vakarėlyje gali sukelti kaladėlių bokšto žaidimai, tokie kaip Jenga. Ant kaladėlių galite užrašyti tam tikras užduotis, kurias reikėtų atlikti sugriovus bokštą. Jeigu patinka įtampą keliantys žaidimai, galite išbandyti Mysterium stalo žaidimą, kurio istorija sukasi aplink dvaro savininko vėlę, o išpainioję paslaptis, žaidėjai turi ją nuraminti. Mėgstantiems strateguoti puikiai tiks jau klasika tapęs Carcassone žaidimas, kai galėsite statyti tvirtoves, tiesti kelius ir už tai gauti taškų. Na, o jei norite smagiai praleisti laiką dviese, puikiai tiks Uno kortų žaidimas, šachmatai ar šaškės. Stalo žaidimus galima dovanoti – tai puiki idėja, kuri garantuos gerą laiką kompanijoje, tačiau nepamirškite išsiaiškinti, kokius žaidimus mėgsta jūsų draugai. Apsilankę mūsų internetinėje parduotuvėje galėsite rasti pigių stalo žaidimų, kuriuos gavę kaip dovaną bičiuliai tikrai džiaugsis.

Stalo žaidimai šeimai

Smagiausia tai, kad stalo žaidimai patinka tiek vaikams, tiek suaugusiesiems, todėl tai gali tapti puikiu, suartinančiu laisvalaikio praleidimo būdu visai šeimai, ypač kai lauke orai jau nebedžiugina. Jeigu norite į žaidimą įtraukti mažylius, tinkamiausi žaidimai bus Kiaulytė Pepa ar Monopolis vaikams. Žaisdami su vyresniais vaikais galite rinktis kiek sudėtingesnį klasikinį Monopolį, 5 sekundžių žaidimą arba stalo futbolą, kurie pareikalaus greitos reakcijos. Štai stalo žaidimui šeimai Lažinkimės? reikės greito mąstymo, kad per duotą laiką atsakytumėte į klausimą arba atliktumėte kitokią užduotį. Laivų mūšio žaidimas atskleis strateginius įgūdžius. Šeimos žaidimų kolekciją taip pat galima papildyti galvosūkiais ar labirintų žaidimais.

Nauji stalo žaidimai internetu

Ieškodami žaidimų užsukite į internetinę parduotuvę kidis.lt, kurioje rasite platų pasirinkimą stalo žaidimų gera kaina. Jūsų lauks populiariausi žaidimai, tokie kaip Monopolis, Alias, Dixit, galėsite rinktis iš daugybės galvosūkių, kortų, žaidimų stalų, tad pažadame, kad įdomų žaidimą išsirinksite lengvai. Greitas pristatymas garantuos, kad savaitgalį galėtumėte suburti šeimą ar draugus smagiam žaidimų vakarui.

Prekė priskirta prie patikusių sąrašo
Prekė pridėta palyginimui.