Rankdarbiams

Filtruoti:
Pristatymas
Kaina
Prekinis ženklas
Filtravimas

Priemonės rankdarbiams internetu

Pastebėjote, kad jūsų mažylis nuobodžiauja? Smagus bei visų šeimos narių vaizduotę išlaisvinantis laisvalaikio praleidimo būdas – rankdarbiai. Tokia veikla ne tik leidžia atsipalaiduoti, sukurti gražių kūrinių bet ir lavinti mažųjų vaizduotę, akių ir rankų koordinaciją bei motoriką, stiprinti raumenis. Kūriniams juk reikalingos tam tikros priemonės, todėl kviečiame susipažinti su mūsų internetinėje parduotuvėje esančiomis priemonėmis rankdarbiams gera kaina.

Priemonės vaikiškiems rankdarbiams: iš ko rinktis?

Pirmiausia, su mažyliu nuspręskite, ką konkrečiai jis nori veikti, o po to pagal tai rinkitės tinkamiausius rankdarbių priemonių rinkinius. Jeigu vaikui patinka lipdyti, galite jam išrinkti įvairiausių spalvų daugkartinį burbulinį, šilkinį ar net perlų modeliną. Mažieji kepėjai gali pasigaminti ledų iš Kinetic Sand kinetinio smėlio, kuris kvepia! Jis neišdžiūsta, netepa rūbų, yra lengvai formuojamas, todėl galėsite neriboti mažųjų fantazijos, o ledų namuose tikrai niekada nepritrūks. Mergaitėms labiau patiks rinkiniai rankdarbiams, su kuriais galima patinkančiomis spalvomis nuspalvinti papuošalų dėžutę arba netgi pačiai susikurti stilingiausią apyrankę. Vaikams, ištroškusiems atradimo žinių, galime pasiūlyti fosilijų kasinėjimo, kristalų auginimo rinkinių.

Vaikų vaizduotę lavina iš atskirų detalių formuojamos figūros. Būtent toks PlayMais žaidimas – išberkite spalvotas kukurūzines detalytes ir vaikas kaip mat imsis įvairiausių formų lipdymo. Galite sulipdyti dinozaurą, žirafą ar net visą kavos servizą su pyragaičiais – šios rankdarbio priemonės yra įvairių spalvų ir temų. Su šiuo žaidimu ne tik skatinsite vaiko kūrybiškumą, tačiau išmokysite apie ekologiją ir prisidėsite prie tvarumo – detalės yra 100 proc. suyrančios. Jeigu vaikas domisi menu, galite kartu su juo sudėlioti karoliukų mozaiką, kuri taps puikia interjero dalimi. Taip, ši priemonė rankdarbiui reikalauja kantrybės, tačiau galutinis rezultatas tikrai nustebins. Juolab, kad dėliosite originalius meno kūrinius, tokius kaip Van Gogo Žvaigždėta naktis ar Vermejerio Mergina su perlo auskaru.

Su mažaisiais nusprendėte pagražinti kambario langus? Tam puikiai tiks langų dekoravimo rinkiniai, su kuriais mergaitės galės ant langų sekti savo pasaką – klijuoti princesių, vienaragių ar undinėlių lipdukus, pripiešti jiems trūkstamas detales ar herojus. Berniukai galės užauginti džiungles, kuriose gyvena liūtas, krokodilas ar beždžionė ir netgi užrašyti jų sakomus žodžius. Įdomiai ir naudingai laisvalaikį vaikai gali praleisti su kalimo rankdarbių priemonėmis. Pasitelkę kamštinę lentą, plaktuką, medines figūrėles ir, svarbiausia, vaizduotę, jie gali sukurti begalę paveikslėlių – saules, gėlytes, traukinuką ar drugelį. Toks žaidimas su figūrėlėmis lavina spalvų ir formų pažinimą, tai gali tapti gražiu paveikslu, kurį mažylis norės pasikabinti ant sienos savo kambaryje. Na, o daugiausia linksmybių įneš suaugusiesiems ne tokia maloni priemonė – gleivės. Tačiau nemalonus tik pavadinimas – iš tikrųjų ši priemonė leidžia atsipalaiduoti, lavinti jutimus, o į gleivių masę pridėjus spalvingų blizgučių ir putų rutuliukų išeis visai gražus ir smagus žaidimas.

Rankdarbių priemonės vaikams gera kaina

Nusprendėte pradžiuginti vaikus spalvingomis ir įdomiomis priemonėmis rankdarbiams? Mūsų internetinėje parduotuvėje Kidis.lt rasite įvairiausių rankdarbių priemonių rinkinių pigiau. SES, Creativ, PlayMais prekės ženklai padės išsirinkti trokštamiausią laisvalaikio praleido būdą. Vaikiškos rankdarbių priemonės internetu siūlomos tikrai patraukliomis kainomis, o greitas pristatymas garantuos naudingą mažylio veiklą, į kurią įsitraukti galės visa šeima.

Prekė priskirta prie patikusių sąrašo
Prekė pridėta palyginimui.