Vaikiškos lovos

Filtruoti:
Pristatymas
Kaina
Prekinis ženklas
Filtravimas

Lovos vaikams

Kad po dienos linksmybių vaikai naktį kokybiškai pailsėtų, tėvams tenka ypatingai daug dėmesio skirti vaikiškų lovų paieškai. Skirtingų modelių gausybė gali apsukti galvą, todėl verta aptarti pagrindinius niuansus, kurie padės pasirinkti tiek vaikų, tiek tėvų lūkesčius atitinkantį baldą.

Vaikiškos lovos tipas

Šiais laikais gamintojai gali pasiūlyti ne tik įprastas viengules lovas. Jei pas jūsų atžalą nakvoja draugas, šis puikiai išsimiegos lovoje su papildomu, vietoje patalynės į stalčių įtalpintu čiužiniu. Draugas neliks nuskriaustas, o ir abu vaikai galės patogiai vienas kitam papasakoti žaismingų istorijų prieš miegą. Žinoma, išėmę antrąjį čiužinį galėsite stalčiuje laikyti patalynę. Jei atžalų daugiau nei viena ir kambaryje norite sutaupyti vietos, verta rinktis dviaukštes lovas. Tokios lovos komplekte dažnai turi rašomąjį stalą arba laiptelius su stalčiais (MAX 1 lova), kuriais vaikai net tik greitai užskuos į lovą, bet ir atsidarius stalčių išsiims reikiamą daiktą. Kaip ir viengulė, taip ir ši lova turi vietą miegoti trečiam asmeniui. Verta paminėti lovas-namelius vaikams. Tokio tipo baldas savo konstrukcija taps ne tik kambario puošmena, bet leis vaikui pasitelkti kūrybiškumą ir dekoruoti jį pagal savo norus – pasikabinti šviečiančias lempas ar sapnų gaudykles ant stogelio skersinio ir susikurti jaukų kampelį namuose. Jeigu vaikas miega neramiai, naktį daug vartosi, pagalvokite apie lovą vaikams su apsauga. Ši lova su sienelėmis rekomenduojama vaikams iki 3 metų, tačiau, net ir sulaukus vėlesnio amžiaus, atsižvelkite į atžalos miegojimo įpročius. Rinkoje galima rasti lovų su nuimamomis sienelėmis, tad kai vaiko sapnai taps ramūs, šias papildomas apsaugas galėsite nuimti. Galime pasiūlyti sofos-lovos tipo baldų, kurie bus ne tik patogūs miegoti, bet ir sėdėti ar žaisti, o papuošus juos pagalvėlėmis, suteiksite ne tik lovai, bet ir kambariui daugiau jaukumo.

Vaikų lovos dydis

Dažniausiai lovos dydis priklauso nuo to, kiek kambaryje norite jai skirti vietos. Perkant lovas vaikams internetu aprašymuose pateikti matmenys leis lengviau apsispręsti. Įvertinę, kokie kiti daiktai stovės kambaryje šalia lovos, išmatuokite laisvą vietą ir rinkitės iš gausybės variantų, o mūsų internetinėje parduotuvėje vykdomos lovų akcijos padės pasirinkti ne tik tinkamiausią baldą, bet ir sutaupyti.

Vaikiškos lovos apdaila

Tėveliai, rinkdami vaikišką lovą, tikrai įvertins medžiagų, iš kurių ši pagaminta, kokybę. Medinės vaikiškos lovos gali kainuoti brangiau, tačiau tarnaus tikrai ilgą laiką. Pušies medienos lova BMS Rico pasiūlys ne tik medžiagos ilgaamžiškumą, bet ir modernų rankų darbo dizainą. Nereikėtų atmesti medienos imitacijos lovų (MDP ir MDF gaminių) – nors jos ir pigesnės, bet tiek vienaukštės, tiek dviaukštės bus gana tvirtos bei patikimos. Kai kurios lovos komplektacijoje gali turėti čiužinį, todėl įvertinkite, kad tai gali kainuoti šiek tiek daugiau, tačiau jūsų vaikas galės iš karto miegoti. Net ir rinkdamiesi lovą nepamirškite saugumo. Apžiūrėkite, ar lova neturi aštrių kampų, kitų detalių, kurios galėtų sužeisti vaiką.

Lovos, labiausiai patinkančios vaikams

Ieškodami vaikiškos lovos, svarbiausią – dizaino – klausimą palikite spręsti savo atžaloms. Berniukams ir mergaitėms, tikėtina, patiks skirtingo dizaino lovos. Berniukai, miegodami Žaibu Makvynu dekoruotoje arba mašinėlės tipo lovoje pasijus tikri lenktynininkai. Mergaites sužavės lovos su princesėmis, gyvūnėliais, pavyzdžiui, poniais, kuriais papuošta Lukas 1 Cute Pony. Didelę dalį mūsų asortimento sudaro spalvotos vaikiškos lovos. Galima rinktis ne tik iš natūralaus medžio, baltos, pilkos spalvos, bet ir kelių spalvų, todėl lengvai lovos dizainą pritaikysite prie kambario interjero. Lovų sienelės gali būti įprastai grotuotos arba su mėnulio, žvaigždžių formos skylutėmis. Galbūt vaikus sudomintų sofos-lovos tipo baldas? Štai dėl ko svarbu atsižvelgti į vaikų nuomonę, kad jie kasnakt norėtų išsirinktoje lovoje keliauti į sapnų karalystę.

Ieškote viengulės, dviaukštės, o galbūt vaikus sužavėjo įdomesnis lovos-namelio modelis? Internetinėje parduotuvėje Kidis.lt rasite platų garsių gamintojų BMS, Lorelli lovų pigiau pasirinkimą. Lovą internetu galite užsisakyti greitai bei patogiai. Laukti ilgai neteks, todėl netrukus su vaikais galėsite džiaugtis puikia ir kokybiška kambario puošmena.

Prekė priskirta prie patikusių sąrašo
Prekė pridėta palyginimui.