Konstruktoriai

Kontruktoriai – vieni populiariausių žaislų ypač mėgstami vaikų. Žaisdami su konstruktoriais mažieji lavina fantaziją, kūrybingumą, vaizduotę, loginį mastymą, tobulėja jų smulkioji motorika. Tai puikus lavinamasis žaislas, suteikiantis savarankiškumo džiaugsmą. Mūsų asortimente rasite platų asortimentą originalių ir kokybiškų kontruktorių, kurie yra saugūs Jūsų vaikams!​​​​​​​

Filtruoti:
Pristatymas
Kaina
Prekinis ženklas
Filtravimas
Konstruktorius Šiaudeliai - Rinkinys 2  1000 vnt.
  • Išpardavimas!
  • Atsiimkite
Kiti konstruktoriai
Konstruktorius Šiaudeliai - Rinkinys 2 1000 vnt.
1-2 d.d.    Liko: 1 vnt.
67.99
Akcija vyksta nuo: 2023-12-01 iki:
- 18 %
Konstruktorius Plus Plus Pastel Luggage, 70det.
  • Išpardavimas!
  • Atsiimkite
Plus Plus konstruktoriai
Konstruktorius Plus Plus Pastel Luggage, 70det.
1-2 d.d.    Liko: 1 vnt.
38.99
Akcija vyksta nuo: 2023-12-01 iki:
- 3 %

Konstruktoriai ir kaladėlės internetu

Konstruktoriai – vienas naudingiausių ir geidžiamiausių vaikų žaislų. Konstravimas yra labai vertinga veikla, kurios metu dirba abu mažylio smegenų pusrutuliai: lavinama vaizduotė, loginis mąstymas. Tai puikus laisvalaikio praleidimo būdas, kurį gali rinktis visa šeima. Kadangi tai vienas populiariausių žaislų rinkoje, verta aptarti, kokią naudą konstruktoriai suteikia vaikams bei pagal ką juos išsirinkti.

Kokia konstruktorių nauda vaikams?

Pirmiausia, konstruktoriai lavina visapusiškus įgūdžius bei padeda vaikams suprasti fizikos dėsnius. Iš magnetinių konstruktorių vaikai gali pažinti magneto veikimo principą, elektronų sąveiką, pavyzdžiui, Smartmax konstruktorius Build XXL mažylį išmokys apie magneto pietinius ir šiaurinius polius. Mediniai konstruktoriai įrodys, kad yra ne ką prastesnė statybinė medžiaga nei plastikas. Vieni įdomiausių, 3D konstruktoriai, leis vaikui pažinti realias formas, o sukonstravus jį galima suklijuoti ir nudažyti rankdarbių dažais arba aplipdyti modelinu bei džiaugtis gražia dekoracija. Konstruktoriai berniukams, tiek mergaitėms lavina smulkiosios motorikos įgūdžius rankų pirštuose, žaidžiant su draugais ugdo bendravimo įgūdžius bei komandinį darbą. Magnetinės kaladėlės vaikams – greitai konstruojamas įrankis, kuris neleis nuobodžiauti draugų ratelyje, suteikiantis daug juoko ir linksmybių. Statydami konstruktorius vaikai gerina koncentraciją, ugdo pasitikėjimą savimi. Tokio tipo žaislas yra puikus pasirinkimas norint nustebinti vaikus, o tėvams norint suteikti sau šiek tiek poilsio arba prisijungti prie vaikų žaidimo ir sukonstruoti kartu ką nors išskirtinio.

Konstruktoriai pagal amžių

Konstruktoriai dažnai yra skirstomi į amžiaus grupes: konstruktoriai vaikams nuo 1 metų pasižymi didesnėmis kaladėlėmis be aštrių kampų. Štai Mega Blocks rinkinys „Grojantis traukinys“ ne tik leis vaikučiui smagiai praleisti laiką, bet ir padės jam pažinti raides ar net dėlioti žodžius. Konstruktoriai kiek vyresniems, 3–8 metų, vaikams jau susideda iš smulkesnių detalių, yra sunkiau sudedami, tačiau ne ką mažiau lavinantys vaizduotę, erdvinį suvokimą, o žaidžiant su draugais skatina socializavimąsi. Teigiama, kad smulkesnių detalių konstruktoriai turi daugiau įtakos vaiko lavinimuisi nei didelės kaladėlės. Nemanykite, kad konstruktoriai tinkami tik vaikams. Paaugliai taip pat gali puikiai pasidarbuoti šia priemone – jiems skirti smulkesnes kaladėles turintys modeliai, kurie leidžia į statybą pažvelgti dar kūrybiškesniu žvilgsniu.

Į ką atkreipti dėmesį renkant konstruktorių vaikams?

Rinkoje galima rinktis iš daugybės įvairiausių rūšių modelių: magnetinių, medinių, lipnių ir metalinių konstruktorių. Plus Plus konstruktoriai leis vaikui iš daugybės detalių sudėlioti gražiausius kūrinius, pavyzdžiui, medūzą, avytę ar undinėlę. Šie konstruktoriai tinkami vaikams iki 12 metų, o didesnes detales galės konstruoti ir vaikai nuo 1 metų. Konstruktoriai mergaitėms bus ryškesnių rožinių spalvų, pasižymės flamingo, pilies, vienaragio formomis. Konstruktoriai berniukams pasiūlys pastatyti riterių pilį, ugniagesių gelbėjimo stotį. Tačiau toks skirstymas nėra taisyklė – mergaitės gali rintis konstruoti berniukams skirtus konstruktorius, nes šių pasiūla rinkoje yra didesnė. Berniukams skirti konstruktoriai gali papildyti mergaičių žaidimą ir suteikti jam daugiau personažų ar statinių. Sluban konstruktoriai taip pat turėtų labiau patikti berniukams, kurie mėgsta dėlioti transporto priemones: gaisrinės automobilį, ekskavatorių ar net policijos malūnsparnį. Mažiesiems puikiai tiks MB First Builders konstruktoriai, pasižymintys didesnėmis kaladėlėmis bei ryškiomis spalvomis. Tokie konstruktoriai leis mažyliui lavinti kantrybę, darbštumą, jis mokysis apie formas, dydžius, formuosis erdvinis daiktų suvokimas. Magnetiniai Smartmax konstruktoriai siūlo kitokį žaidimą – naudodamasis magnetais vaikas lengvai gali konstruoti norimą figūrą arba susidėti tokią mašinėlę, kokią tik nori! Kitas magnetinių konstruktorių gamintojas GeoSmart siūlo įvairių figūrų detalių, kurios leidžia vaikui sudėlioti realius, aplinkoje matomus vaizdus – namus, gyvūnus ir pan. Tokio tipo konstruktoriai yra visiškai saugūs, kadangi magnetai yra apsaugoti nerūdijančio plieno dangteliais, kurie apgaubia magnetą, o plastiko korpusas sutvirtina dangtelį taip, kad magneto būtų neįmanoma išimti. Norite su vaiku pastatyti ką nors įspūdingo? Tam puikiai tiks Q-Bricks konstruktoriai, turintys nuo 200 iki 1000 detalių, tad su visa šeima galėsite konstruoti nuotykių pilį. Jeigu norite išbandyti kitokios medžiagos konstruktorius, galite rinktis medinius Matador modelius, kurie nei kiek nenuvils, nes jais statyti bus taip pat labai lengva ir smagu. Įdomiai ir linksmai mažylis gali dėlioti figūras gyvūnų, sraigtelių, gėlyčių formos konstruktoriais.

Konstruktoriai pigiau

Mūsų internetinėje parduotuvėje Kidis.lt rasite išties platų geriausių konstruktorių asortimentą įvairioms amžiaus grupėms, tad vaikui beliks tik nuspręsti, kokio širdis geidžia labiausiai. Dažnai taikome akcijas konstruktoriams, todėl nepraleiskite progos praskaidrinti vaiko laisvalaikio šiuo ypač naudingu žaislu iš Plus Plus, Sluban, Smartmax  ir kitų gamintojų siūlomų modelių. Konstruktorius internetu įsigysite greitai ir patogiai, tad neilgai trukus galėsite kambaryje išberti detales ir kartu su vaiku pulti konstruoti įspūdingą statinį.

Prekė priskirta prie patikusių sąrašo
Prekė pridėta palyginimui.