Paspirtukai

Paspirtukai – itin mėgstami vaikų, su jais smagu važinėtis tiek miesto, tiek parko takeliais. Paprasti paspirtukai pigesni nei dviračiai, juos lengva transportuoti, vežtis atostogoms ar net keliauti į mokyklą. Tai – ne tik puiki transporto priemonė, bet ir būdas vaikams daugiau laiko praleisti lauke, pajudėti, pažaisti. Važiuojant paspirtuku svarbu keisti kojas, kad būti treniruojamos abi. Skirtingai nei daugelis mano, didžiausia apkrova tenka ne tai kojai, kuria atsispiriama, bet stovinčiai ant paspirtuko.

Kyla klausimų? Paskaitykite mūsų parengtą gidą:

Kaip išrinkti geriausią paspirtuką vaikui?
Filtruoti:
Pristatymas
Kaina
Prekinis ženklas
Filtravimas
Elektrinis paspirtukas inSPORTline Swifter (iki 100kg,...
  • Išpardavimas!
  • Atsiimkite
Elektriniai paspirtukai
Elektrinis paspirtukas inSPORTline Swifter (iki 100kg, 250W, iki 25km/h)
1-2 d.d.    Liko: 2 vnt.
541.00
Akcija vyksta nuo: 2023-12-01 iki:
- 10 %

Vaikų ir suaugusiųjų paspirtukai internetu

Vis labiau populiarėjanti aktyvaus laisvalaikio lauke pramoga – paspirtukai. Su jais smagu riedėti ne tik po parką, bet galima vykti ir į mokyklą ar darbą. Tai puiki alternatyva automobiliui, neteršianti aplinkos, leidžianti aplenkti rytinius kamščius ir prieš darbo dieną įkvėpti gryno oro. Nesugalvojate ką veikti saulėtą savaitgalį su šeima? Griebkite po paspirtuką ir leiskitės į kelionę. Paspirtukų yra daug ir įvairių, todėl verta aptarti, kaip išsirinkti geriausią paspirtuką vaikams ir suaugusiesiems.

Paspirtukai suaugusiesiems

Sakysite, paspirtukai labiau tinkami vaikams? Tikrai ne. Tai puikus pasirinkimas dažnoms kelionėms į darbą, pasivažinėjimams lauke. Paspirtukai suaugusiems stebina įvairove, todėl galite rinktis iš daugybės spalvų ir modelių, taip pat siūlomi lengvesni sulankstomi miesto paspirtukai, kurie neužims daug vietos automobilyje ar namuose ir puikiai tarnaus kasdienėse kelionėse. Jei norite važiuoti kaip įmanoma patogiau, pagalvokite apie didesnius ratus ir didesnį padą turinčius paspirtukus. Ieškantys įdomesnių sprendimų gali rasti ir triračius paspirtukus (Nils Extreme FL125), kuriais važiuoti yra daug greičiau nei įprastais paspirtukais suaugusiems. Ar kada pagalvojote, kad galite važiuoti dviračio formos paspirtuku? Taip, toks modelis išties yra ir atrodo labai stilingai. Su juo galėsite keliauti ne tik šaligatviais mieste, tačiau ir nelygiais keliukais miške, nes plačios pripučiamos padangos sugers visus netolygumus.

Svarbu atsižvelgti ir į nurodomą didžiausią naudotojo svorį, kad kelionės būtų tikrai saugios. Rinkoje galima rasti paspirtukų, atlaikančių 100 kg svorį, tačiau mūsų internetinėje parduotuvėje nesunkiai rasite ir iki 150 kg sveriančius keliautojus išlaikančių paspirtukų.

Šios transporto priemonės puikiai tiks ir jaunimui. Su manevringu paspirtuku bus smagu rodyti triukus tam skirtose trasose parkuose, todėl galime pasiūlyti didelį triukinių paspirtukų pasirinkimą. Svarbu nepamiršti apsaugų!

Paspirtukai vaikams

Paspirtukai, skirti vaikams, padeda lavinti judėjimo įgūdžius. Jais vaikai gali naudotis jau nuo 2,3 metų amžiaus, tačiau pirmiausia tėveliai turėtų įvertinti vaiko sugebėjimus. Mažyliams rekomenduojama keliauti su papildomą ratuką priekyje turinčiu paspirtuku, kuris suteiks stabilumo – tokio amžiaus vaikai dar nemoka laikyti pusiausvyros. Štai mašinėle-paspirtuku Fisher-price galės džiaugtis net vienerių metų sulaukęs pabirutis. Trijų ratų paspirtukai vaikams riedės lėčiau, tačiau taip daugiau dėmesio bus skiriama vaiko raidai. Jeigu mažyliai pavargsta spirtis papirtuku patys, galima pagalvoti apie tokią priemonę su gale įtaisyta rankena, leidžiančia pavargusį mažylį stumti tėvams. Jei pastebėjote, kad vaikas paspirtuku manevruoja kaip profesionalas, galite apsvarstyti kur kas greitesnio dviračio paspirtuko įsigijimą.

Rinkdami paspirtuką vaikams atsižvelkite į kelis svarbius dalykus. Pirmiausia, paspirtukas turi būti tinkamo vaikui aukščio, todėl įsitikinkite, ar paspirtuko vairas bus patogioje padėtyje. Geriausia, jei vairas bus ties krūtine ar per vidurį kūno, tačiau ne ties smakru ar aplink juosmenį. Jeigu vairas yra reguliuojamo aukščio, toks variantas bus praktiškiausias ir tarnaus kelis metus. Atkreipkite dėmesį į stabdymo sistemą. Dažniausiai ji gali būti rankinė arba kojinė. Rekomenduojama rinktis saugesnį ir patikimesnį kojinio stabdžio variantą, nes vaikas, per stipriai paspaudęs rankinį stabdį, rizikuoja per vairą persiversti ant žemės. Jeigu vaikams tektų paspirtuką pasinešti patiems, verta rinktis patogesnius ir lengvesnius jų modelius, pagamintus iš plastmasės. Jeigu norisi patvarumo, apgalvokite metalo lydinio paspirtukus. Ypač dėmesį atkreipkite į aliuminius, nes šie, nors ir iš metalo, gali būti kur kas lengvesni. Svoriui įtakos turi ratų dydis. Mažesnius ratukus turintys paspirtukai bus lengvesni ir paprasčiau valdomi. Smagesnes keliones užtikrins papildomi priedai – guminės ar poliuretano putomis padengtos rankenos, atraminės kojelės. Nepamirškite vaikams uždėti apsaugų – šalmo, alkūnių ir kelių apsaugų – kad jie galėtų saugiai ir nevaržomai džiaugtis paspirtuku lauke.

Svarbu aptarti paspirtuko dizainą – jam išsirinkti vaikams fantazijos tikrai nepritrūks. Berniukams labiau patiks paspirtukai su įvairių filmukų herojais: Žmogumi voru, Šuniukais patruliais ar geltonaisiais Pakalikais. O kad jiems nuotykių su šia transporto priemone nebūtų per mažai, gamintojas Nerf siūlo paspirtuką su mažu šautuvėliu. Mergaitėms akį trauks ryškūs rožiniai, populiariausiomis princesėmis bei gelytėmis išmarginti paspirtukai. Dizaino pasirinkimą atiduokite į vaikų rankas – jie tikrai išsirinks iš daugybės paspirtukų internetu variantų.

Elektriniai paspirtukai

Tai šiomis dienomis pats populiariausias paspirtukų tipas, leidžiantis greitai ir be vargo pasiekti reikalingiausias miesto vietas. Šioms transporto priemonėms vieni svarbiausių kriterijų yra vienu įkrovimu įveikiamas atstumas ir turima galia. Patogiausias tas paspirtukas, kurį įkrovus galima nuvažiuoti visą reikiamą atstumą. Na, o jei radote trumpai kraunamą ir mažesnio svorio elektrinį paspirtuką – tai tikrai puikus sprendimas. Galia yra tiesiogiai susijusi su didžiausiu greičiu – apgalvokite, ar jums prireiks išties galingo, 70-80 km/h pasiekiančio, paspirtuko, o gal jūsų kelionėms pakaks ir 15 km/h greičio. Kokiu tiklsu ir kur važiuosite? Galbūt jums neteks kilti į stačias įkalnes ir užteks mažesnę galią turinčio. Vis tiek įvertinkite, kokią didžiausią įkalnę paspirtukas gali įveikti – juk niekada nežinote, kokiais keliais gali tekti važiuoti. Tokią informaciją visada tikrinkite prekių aprašymuose, kad išsirinktumėte geriausią modelį. Nepamirškite jau minėto, paprastiems paspirtukams svarbaus, niuanso – didžiausio naudotojo svorio, kad šia transporto priemone galėtų naudotis kuo daugiau šeimos narių. Ne tik atstumas ir galia, bet ir rėmo medžiaga turi įtakos paspirtuko pasirinkimui. Plieninė rėmo konstrukcija bus patvaresnė, tačiau ir sunkesnė. Ieškantiems lengvų modelių verta rinktis aliuminius rėmus turinčius paspirtukus, kurie nenusileidžia savo ilgaamžiškumu. Žinoma, dažnai važinėjantis paspirtuku norisi, kad jis suteiktų kuo daugiau funkcionalumo. Beveik kiekvienas elektrinis paspirtukas turi apšvietimą, kai kurie modeliai – ekranėlį (pavyzdžiui, Joyor F3 modelis), kuriame bus rodomi svarbiausi rodikliai (atstumas, baterijos likutis, greitis). Tačiau kiekvienas gamintojas gali pasiūlyti ir daugiau naudingų ypatybių. Mūsų asortimente rasite prie miesto spalvų puikiai tinkančių juodų, pilkų, baltų paspirtukų, tačiau trokštantiems ryškesnių spalvų turime žalių, rožinių, raudonų. Ar elektriniais paspirtukais gali važinėtis vaikai? Jie puikiai tiks vaikams nuo 8 metų, nes tokią transporto priemonę reikia gerai vairuoti bei manevruoti, išlaikyti pusiausvyrą.

Ruošiatės į kelionę su šeima paspirtukais, tačiau kuris nors narys jo neturi arba nori atsinaujinti, pavyzdžiui, į elektrinį? Ne bėda – mūsų internetinėje parduotuvėje Kidis.lt iš gausybės modelių galės rinktis tiek suaugusieji, tiek paaugliai, tiek patys mažiausi keliautojai. Patvariausius, garsiausių prekės ženklų Lorelli, Eco Toys, Nils Extreme, Crusis paspirtukus pigiau įsigysite per kelias minutes ir galėsite visi drauge leistis į nepamirštamus nuotykius.

Prekė priskirta prie patikusių sąrašo
Prekė pridėta palyginimui.