Virtuvėlės

Vaidmenų žaidimai padeda vaikams įsikūnyti kuo tik nori, vieni jų – virtuvėlės. Daugumai vaikų patinka barškinti virtuvinius įrankius, įsijausti į suaugusiųjų gyvenimą ir kurti scenarijus savo žaidimams. Virtuvėlės tai puikiai tinka tapti tikru virtuvės šefu!

Filtruoti:
Pristatymas
Kaina
Prekinis ženklas
Filtravimas
Medinė lauko virtuvė EXIT Yummy 100 - Natūrali
  • Išpardavimas!
  • Atsiimkite
Virtuvėlės
Medinė lauko virtuvė EXIT Yummy 100 - Natūrali
1-2 d.d.    Liko: 1 vnt.
127.00
Akcija vyksta nuo: 2023-12-01 iki:
- 9 %
Medinė virtuvėlė su metaliniais aksesuarais Ecotoys
  • Išpardavimas!
  • Atsiimkite
Virtuvėlės
Medinė virtuvėlė su metaliniais aksesuarais Ecotoys
1-2 d.d.    Liko: 1 vnt.
91.99
Akcija vyksta nuo: 2023-12-01 iki:
- 16 %
Mini grilis EcoToys su virtuvės aksesuarais
  • Išpardavimas!
  • Atsiimkite
Virtuvėlės
Mini grilis EcoToys su virtuvės aksesuarais
1-2 d.d.    Liko: 5+ vnt.
17.99
Akcija vyksta nuo: 2023-12-01 iki:
- 22 %

Vaikiškos virtuvėlės internetu

Dažnas vaikas mėgsta imituoti suaugusiuosius, o tai padaryti puikiai leis vaidmenų žaidimai. Vienas smagiausių, tinkančių tiek mergaitėms, tiek berniukams – virtuvėlės. Jos atskleis dar pasislėpusį šefą, sužadins meilę maistui ir jo gaminimui, teigiamai prisidės prie vaiko raidos. Kadangi tai tikrai smagi veikla, verta trumpai aptarti, kodėl vaikams vis dėlto reikia turėti savąją virtuvėlę ir iš kokio asortimento galėsite rinktis, užsukę į mūsų internetinę parduotuvę.

Kuo naudingos virtuvėlės vaikams?

Pirmiausia, kaip ir minėta anksčiau, virtuvėlės leidžia vaikams perteikti suaugusiųjų gyvenimą žaislais. Jos išplečia mažylio vaizduotę, nes jis gali mėgdžioti suaugusiuosius skirtingose jų aplinkose – tai gali būti mamos, tėčiai, virtuvės šefai, picų kepėjai arba kiti, maistą gaminantys suaugę žmonės. Tokio tipo žaislai praturtina vaizduotę, kadangi vaikai patys susigalvoja receptus, turi pažinti įvairius virtuvės įrankius ir prietaisus. Virtuvėlės leidžia suprasti, kaip gaminamas maistas, kaip turi būti palaikoma švara.

Virtuvėlės vaikams naudingos dar ir tuo, kad jos lavina kalbą ir bendravimą. Šis vaidmenų žaidimas suteikia vaikams galimybę save išreikšti per kūrybą, dėlioti savo pasakojimą. Žaisdami vaikai balsu įsivaizduoja savo vaidmenį, kuris gerina jų kalbos raidą ir bendravimą. Plečiasi žodynas, nes vaikas mokosi naujų daiktų ir maisto produktų pavadinimų, taip pat vartoja naujus veiksmažodžius virti, maišyti, kepti arba mokosi priešingų reikšmių žodžių, pavyzdžiui, karštas, šaltas.

Ne ką mažiau svarbu lavinti vaiko socialinius įgūdžius bei komandinio darbo suvokimą. Kartu su draugais jūsų atžala turės diskutuoti, kas kokį vaidmenį prisiims, ką jie turės gaminti ir kaip tai atliks. Tai įkvepia vaikus susibūrus dirbti komandoje ir bendradarbiauti, išklausyti vienas kito nuomonių, kad kuo greičiau visi drauge pasiektų rezultatą.

Žaidimas su virtuvėle skatina vaiko pasitikėjimą savimi. Jis visiškai prisiima darbo virtuvėje vaidmenį ir tampa atsakingas už jos švarą, daiktų organizavimą ir jų priežiūrą. Tai taip pat ugdo tinkamą problemų sprendimą, pavyzdžiui, pametus kokį virtuvės įrankį reikia nuspręsti, ar gaminti be jo pakeičiant kitu įrankiu, ar leistis į prarasto įrankio paieškas.

Virtuvėlės vaikams padeda tobulinti jų skaičiavimo įgūdžius. Žaidžiant reikia skaičiuoti, kiek ingredientų reikės, kiek laiko maistas turės kepti orkaitėje. Štai su EcoToys produktų rinkiniu žaisdamas vaikas turės skaičiuoti, kiek jo patiekalui reikės daržovių, vaisių ar pieno. Visa tai gerina matematinį mokymąsi žaidžiant.

Platus vaikiškų virtuvėlių pasirinkimas

Jei nusprendėte vaiką pradžiuginti virtuvėle, mūsų internetinėje parduotuvėje rasite tikrai didelį įvairiausių modelių pasirinkimą. Svarbu tai, kad dauguma virtuvėlių yra universalių spalvų, tad maistą gaminti galės tiek mergaitės, tiek berniukai. Galite rinktis daugiau prietaisų imituojančias virtuvėles su šaldytuvu, orkaite, skalbykle ar mikrobangų krosnele (pavyzdžiui, medinė virtuvėlė Eko). Daug vietos kambaryje neužims mažesnės virtuvėlės vaikams su orkaite ir mikrobangų krosnele bei papildomais virtuvės reikmenimis. Tokio tipo žaislai neturi aštrių kampų bei pavojingų elementų – visa tai reglamentuoja sertifikatai, todėl tėveliams nereikės jaudintis dėl mažųjų sveikatos. Virtuvėlės puikiai tinka žaisti lauke, jos gali turėti netgi kriauklę su čiaupu, iš kurio bėga vanduo. Galima rinktis ne visą virtuvėlę, bet tik kurį nors prietaisą, pavyzdžiui, kavos aparatą, arbatos servizą ar skrudintuvą. Mūsų internetinėje parduotuvėje daugumą vaikiškų virtuvėlių rasite pagamintų iš medienos, todėl tai užtikrins gaminio patvarumą. Dažnai taikome akcijas, todėl tikrai pavyks įsigyti vaikišką virtuvėlę pigiau.

Virtuvėlės vaikams gera kaina

Virtuvėlės – puikus laisvalaikio praleidimo būdas vaikui, todėl tėveliams verta pagalvoti apie jų įsigijimą. O kad išsirinktumėte lengvai ir tinkamai, užsukite į vaikiškų prekių internetinę parduotuvę kidis.lt. Čia jūsų lauks garsiausių prekės ženklų, tokių kaip EcoToys, Exit ar JaBaDaBaDo geriausios virtuvėlės vaikams. Daugumą prekių pristatysime per 1–2 darbo dienas, tad greitai galėsite mėgautis mažojo šefo pagamintais patiekalais.

Prekė priskirta prie patikusių sąrašo
Prekė pridėta palyginimui.