Maitinimo pagalvėlės

Maitinimo pagalvėlės internetu

Gimus mažyliui tėveliai siekia savo kasdienybę paversti kiek įmanoma lengvesne ir patogesne. Į pagalbą gali atskubėti maitinimo pagalvėlės. Toks daiktas bus patogus naudoti ne tik mamai, bet kūdikiui – jis galės minkštai atsirėmęs gulėti, mokytis sėdėti. Tai tik keletas paminėtų privalumų, tačiau dar keli aspektai taip pat yra verti dėmesio juos aptarti.

Išsigelbėjimas miegant – nėščiosios pagalvė

Nėštumui perkopus į antrą pusę mamos pajunta, kad kokybiškai išsimiegoti tampa nebe taip paprasta, kaip anksčiau. Pradeda kankinti nemiga, pykina, dažnai lovoje nepavyksta įsipatoginti. Miegas ant šono gali tapti labai nepatogus ir varginantis. Šią problemą gali padėti išspręsti pagalvė nėščiosioms, kuri puikiai prisitaikys prie kūno linijų, o ypač prie pilvo, pavyzdžiui, minkšta Lorelli Little Stars pagalvėlė. C formos tvirta pagalvė, ją išskleidus taps pailgesnė ir leis būsimai mamai susikurti patogesnį miegą, todėl poilsis bus kokybiškesnis. Galbūt iš pirmo žvilgsnio gali atrodyti, kad nėščiosios pagalvė reikalinga tik kol laukiatės mažylio, tačiau vėliau namuose ji taip pat bus daug kur panaudojama, pavyzdžiui, patogiai įsitaisyti žiūrinti filmą ar skaitant knygą, o galbūt jos prireiks, kai lauksitės dar vieno mažylio.

Pagalvė nėščiosioms padės po gimdymo

Ne visoms mamoms pavyksta pagimdyti lengvai, kai kurias vargina komplikuoti gimdymai. Net namie ilsintis po visko dažna negali sėdėti, todėl tokiu atveju pagalvėlė palengvins pirmomis dienomis dar sunkią kasdienybę. Su ja galėsite gulomis ant šono patogiai atsiremti ir paskirstyti svorį, kad maitinti mažylį būtų kuo patogiau. Vėliau, mamai jaučiantis geriau, pagalvėlę galima pasidėti ant kelių ir apsijuosti ja juosmenį. Viskas – galite maitinti kūdikį. Pagalvėlė bus naudinga migdant ar laikant kūdikį, o jam užmigus galėsite apjuosti, kad neiškristų. Maitinimo pagalvė padės atsikratyti nugaros skausmų, kuriuos gali jausti mamos dėl netaisyklingos laikysenos maitinant kūdikį – pagalvėlė mažylį pakels į mamai tinkamą lygmenį. Atpalaiduosite pečius ir kaklą, o mažylis bus patogiame lygyje prie krūties. Kadangi pirmuosius mėnesius kūdikį maitinti teks dažnai, verta apgalvoti tokio daikto įsigijimą. Teigiama, kad maitinimo pagalvės gali apsaugoti mažylį nuo diegliukų pilve ar kitų virškinamojo trakto problemų, kadangi yra parenkama tinkama padėtis kūdikiui patogiai nuryti pieną. Pagalvę galima naudoti kiek ūgtelėjusį mažylį maitinant mišinuku, todėl galėsite ilgiau naudotis šiuo patogiu daiktu. Žinoma, buteliuku maitinti kūdikį jau gali ir tėtis, todėl pagalvėlė suteiks jam daugiau komforto – nereikės įtempti rankų ar kaklo.

Maitinimo pagalvė padės mažyliui išmokti sėdėti

Kai mažyliui sukanka 4–6 mėnesiai, galima po truputį jį pratinti sėdėti. Tam puikiai tiks jau minėtosios C formos nėščiųjų pagalvės galvos atramai – jos sunkios ir aukštos, todėl sukurs saugų ramstį. Pagalvė leis vaikui jaustis tvirčiau, kadangi jis bus apsaugotas nuo kritimo pavojaus. Mokydamasis sėdėti vaikas lavins nugaros raumenis, todėl po kurio laiko išmoks laikyti pusiausvyrą, o galiausiai – sėdėti. Vėliau maitinimo pagalvėlė galės tarnauti kaip minkšta atrama mažyliui išmokus sėdėti.

Tinkamiausia pagalvė maitinimui

Užpildas turėtų būti pats pirmas dalykas, į kurį turėtumėte atsižvelgti pradėję maitinimo pagalvės paieškas. Galite rasti poliesteriu užpildytų pagalvėlių, kurios užtikrins lengvumą, tvirtumą bei nekels alerginių reakcijų. Vilnos užpildą turinčios žindymo pagalvės bus minkštos ir lanksčios, o grūdelių – suteiks stabilumo, tačiau taip pat puikiai prisitaikys. Svarbu nepamiršti, kad vilna užpildytą pagalvėlę reikia laikyti sausai, kad ji nepritrauktų drėgmės, kas lemia bakterijų atsiradimą. Žinoma, dėl šios priežasties pagalvėlę maitinimui norėsis turėti švarią, todėl čia pasitarnaus nuimamas užvalkalas iš natūralaus audinio, kurį galėsite išskalbti. Natūralus audinys yra svarbus, nes jis liesis prie vaiko odos. Na, o sunkiausia, tikriausiai, bus išsirinkti pagalvėlės dizainą, kadangi asortimente rasite įvairiausių spalvų ir raštų pagalvėlių.

Maitinimo pagalvės pigiau

Nusprendėte, kad maitinimo pagalvė bus tikras išsigelbėjimas prižiūrint kūdikį? Internetinėje vaikiškų prekių parduotuvėje kidis.lt pasiūlysime kokybiškų ir geros kainos produktų iš vieno garsiausių prekės ženklų Lorelli. Užsisakysite pagalvėlę internetu keliais mygtuko paspaudimais, o greitas pristatymas užtikrins, kad šio pagalbininko neteks ilgai laukti. Maitinimo pagalvėlės atrodo toks paprastas daiktas, tačiau net kelis kartus palengvins dienas po gimdymo ir tolimesnę kasdienybę mamai, o mažyliui suteiks patogesnius ir su mama artimesnius pirmuosius gyvenimo mėnesius.

Prekė priskirta prie patikusių sąrašo
Prekė pridėta palyginimui.