Čiuožyklos

Filtruoti:
Pristatymas
Kaina
Prekinis ženklas
Filtravimas

Čiuožyklos vaikams

Pastebėjote, kad nuvedus vaiką į žaidimų aikštelę jis tuojau pat bėga pačiuožinėti? Puiku, tai reiškia, kad čiuožyklos jums reikia ir namų sode. Smagus laisvalaikio praleidimo būdas gryname ore su daug gerų emocijų – visa tai suteiks čiuožykla, tik svarbiausia išrinkti geriausią variantą.

Kodėl verta įsigyti čiuožyklą?

Pirmiausia, mažyliams skirtos čiuožyklos gali stovėti tiek lauke, tiek kambaryje. Žinoma, vasarą norėsite ją laikyti lauke, kad vaikas galėtų mėgautis grynu oru ir saule, tačiau vėstant orams jis galės linksmintis namuose, nes kai kurie čiuožyklų modeliai gali būti sulankstomi. Svarbiausia, kad ir kokio tipo čiuožykla bebūtų, ji paskatins jūsų vaiką judėti. Juk kiek energijos reikia užkopti kopėtėlėmis, nuslysti į apačią ir taip daryti daugybę kartų. Kad užliptų kopėtėlėmis į viršų, vaikas stiprins rankų ir kojų jėgą. Jei užlipus reikės palaukti, kol draugas nuslys, bus lavinama koordinacija ir orientacija erdvėje. Slydimas žemyn suteiks vaikui daug jaudinančios patirties, pasitikėjimo savimi. Pirmieji kartai gali būti kiek nedrąsūs, tačiau kelis kartus sėkmingai čiuožykla nusileidusiam ir neužsigavusiam mažyliui tuojau pat dings baimė. Na, o susikaupusią energiją išliejęs mažylis geriau miegos, bus ramesnis. Jeigu vaikas pasikvies draugų, bus puiki proga bendrauti ir lavinti socializaciją. Vaikai turės dalintis ta pačia čiuožykla, kas paskatins kantrybę, kai reikės išlaukti savo eilės. Teigiama, kad vaikiškos čiuožyklos lavins vaikų priežasties-pasekmės suvokimą. Vaikas supras, kad užlipęs į čiuožyklos viršų jis nulys žemyn.

Kokia yra geriausia čiuožykla?

Mūsų asortimente galite rasti daug plastikinių čiuožyklų. Tokios medžiagos vaikiškos čiuožyklos pasižymės tvirtumu, bus atsparios įvairioms oro sąlygoms, sudėtyje neturės jokių kenksmingų medžiagų. Svarbiausia atkreipti dėmesį, kokią didžiausią apkrovą nurodo gamintojas – visa tai aiškiai nurodyta rasite prekių aprašymuose. Tai padės lengviau apsispręsti, kokia čiuožykla bus tinkamiausia mažyliui. Atkreipkite dėmesį ir į nurodytą amžių, kad užtikrintumėte didžiausią vaiko saugumą. Čiuožyklos spalvą leiskite rinktis vaikui, nes jam tai vienas svarbiausių kriterijų. Mergaitės galbūt rinksis rožinės spalvos čiuožyklas, o berniukams labiau patiks tamsesnės spalvos, tačiau draugų būrelyje visi smagiai čiuožinės nesvarbu, kokia spalva bebūtų.

Galime pasiūlyti kokybiškų medinių čiuožyklų, tinkančių mažyliams nuo vienerių metų – tai Misioo gamintojo modeliai. Jos pasižymės pastelinėmis spalvomis, o dažai, kuriais nudažytos, yra visiškai nekenksmingi vaikams.

Vaikiškos čiuožyklos kaina

Žinoma, geriausia čiuožykla yra ta, kuri patinka vaikui ir tėvų kišenei. Todėl, pirmiausia, apgalvokite, kokią sumą galite skirti šiam žaislui, o mes pasiūlysime jums palankiausią kainą.

Čiuožyklos vaikams internetu

Kartu su mažyliu nusprendėte, kad jis nori čiuožyklos? Platų pasirinkimą galite rasti internetinėje vaikiškų prekių parduotuvėje kidis.lt. Geriausi gamintojai, tokie kaip Misioo ar Multistore garantuos kokybę, o mes užtikrinsime, kad įsigytumėte čiuožyklą pigiau. Vienu mygtuko spustelėjimu įdėsite prekę į krepšelį, kurią greitai pristatysime į namus. Kur benuspręstumėte statyti čiuožyklą, ji vaikui suteiks ne tik daug smagių emocijų, tačiau bus išties naudinga.

Prekė priskirta prie patikusių sąrašo
Prekė pridėta palyginimui.