Racijos kūdikiams

Filtruoti:
Pristatymas
Kaina
Prekinis ženklas
Filtravimas

Mobilios auklės pigiau

Vaiko saugumo užtikrinimas – vienas pagrindinių prioritetų, kuriais rūpinasi tėveliai. Tai ypač svarbu, kai mažylis gimsta. Žinoma, tėvai stengiasi kuo daugiau laiko šalia jo praleisti, tačiau būna akimirkų, kai tenka nueiti nuo kūdikio lovytės. Mobilioji auklė – būtent tai, kas gali padėti mažylį matyti ir girdėti nesvarbu, kur bebūtumėte namuose.

Kam reikalingos mobilios auklės?

Mobilioji auklė gali tapti tikru išsigelbėjimu, kai tėtis ar mama nori skirti šiek tiek laiko sau – nusimaudyti po dušu arba tiesiog ramiai paskaityti knygą. Prabudusį mažylį išgirsite arba pamatysite per mobilią auklę, todėl jums nereikės kas kelias minutes tikrinti, ar tikrai jis miega. Tam labai pravers mobilios auklės su kamera, leisiančios realiu laiku stebėti mažylį. Taip pat galėsite palaikyti abipusį bendravimą – dainuoti lopšines ar kaip kitaip nuraminti.

Mobilios auklės, perduodančios garsą

Tai paprasčiausias mobilių auklių tipas, leisiantis tėveliams išgirsti mažylio verksmą. Žinoma, tam labai svarbus atstumas. Dažniausias šių prietaisų veikimo diapazonas – apie 300 metrų, tačiau jo turėtų pakakti namų erdvėje.

Mobilios auklės su kamera

Galima rasti mobilių auklių, galinčių atkurti ne tik garsą, bet ir vaizdą. Tai reiškia, kad šalia vaiko padėtas saugumo stebėjimo prietaisas turi integruotą kamerą, kuri leidžia tėvams per atstumą matyti ir girdėti kūdikį lovelėje, pasakyti raminančių žodžių. Mobili video auklė Lionelo Babyline 7.1 turi išplėstinį nakties režimą, todėl užtikrins aukštą vaizdo kokybę net esant silpnam apšvietimui. Tokios mobilios auklės yra tikros pagalbininkės tėvams, auginantiems neįgalius vaikus, kai vien girdėti vaiko neužtenka. Jeigu norisi papildomų mobiliosios auklės su kamera privalumų, integruotos melodijos gali būti būtent tai, ko ieškote. Migdant mažylį galite įjungti kurią nors melodiją, pavyzdžiui, lopšinę. Dar viena papildoma ypatybė – termometras, leisiantis patikrinti, ar kūdikio kambarys nėra per šaltas ar karštas.

Kūdikių stebėjimo prietaisas internetu

Nusprendėte, kad norite skirti šiek laiko sau, tačiau ir toliau atsakingai rūpintis mažyliu? Mobilios auklės gali išpildyti šį norą. Užsukite į internetinę parduotuvę kidis.lt – čia rasite minėtųjų prietaisų iš vaikiško prekės ženklo Lionelo už gerą kainą. Pasirūpinsime greitu pristatymu – viskas dėl jūsų mažylio saugumo. Tegul tėveliai pailsi nuo kasdienybės rūpesčių, o mažylis ramiai miega žinodamas, kad yra saugus.

Prekė priskirta prie patikusių sąrašo
Prekė pridėta palyginimui.