Vaikštynės

Filtruoti:
Pristatymas
Kaina
Filtravimas

Vaikštynės pigiau

Dažnai kiek ūgtelėję mažyliai būna labai judrūs, tačiau jiems vaikščioti dar turi padėti pagalbinės priemonės. Viena jų – vaikštynės – šiomis dienomis yra populiariausias ir reikalingiausias kūdikių daiktas. Jis leis mažyliui saugiai ir linksmai vaikštinėti po namus, todėl tėveliai galės džiaugtis saugiu ir puikiu pirkiniu.

Kodėl verta nupirkti vaikštynę kūdikiui?

Pirmiausia, mažylis išmoksta ropoti, o po to stovėti, žingsnelis po žingsnelio vaikščioti. Būtent vaikštynė padės vaikui mokytis vaikščioti. Žinoma, judėjimas su ir be vaikštynės skiriasi, tačiau su šiuo daiktu vaikas galės vaikščioti po namus, o tėvams nereikės nuolatos jo prižiūrėti. Daugybė sertifikatų patvirtina vaikštynių saugumą, tad dėl to jaudintis neverta. Integruoti žaisliukai vaikštynės priekyje užims vaiką ir taip skatins pažinimo procesą. Įvairios formos ir ryškios spalvos tikrai sudomins jūsų mažylį. Judėdamas po namus vaikas patirs nepriklausomybės jausmą, kadangi turės pats savarankiškai vaikščioti. Iš pradžių vaikštynėje mažylis judės nedrąsiai, tačiau paskui išmoks atsispirti, o dar vėliau pasitikintis savimi bėgios po namus. Dauguma modelių gali pasiūlyti ratų blokavimą, kuris užtikrina, kad mažylis neriedėtų atgalios.

Geriausia vaikštynė

Ar vaikštynė mažyliui bus patogi? Šį klausimą užduoda beveik kiekvieni tėvai. Todėl renkantis vaikštynę verta atkreipti dėmesį į kelis svarbius aspektus. Rinkitės vaikštynes su reguliuojamu atlošu, kad galėtumėte vaikštynę kuo labiau pritaikyti prie vaiko. Kai kurie modeliai gali pasiūlyti specialią profiliuojamą sėdynę, užtikrinančią tinkamą stuburo laikyseną. Sukiojami ratukai taip pat puikiai pasiteisins – vaikas galės patogiai vaikščioti po namus, nors ir lakstyti ratais. Saugumo vaikštynei suteiks blokuojami galiniai ratukai, todėl mažylis nepariedės atgal. Daugumos vaikštynių audinį galima skalbti, todėl neverta bijoti, kad išteptos vietos nebus galima išvalyti. Tėveliams sutaupyti leis vaikštynė su aukščio reguliavimu. Eco Toys vaikštynė turi 3 aukščio pasirinkimo pozicijas, todėl net ir šiek tiek vaikui ūgtelėjus šis daiktas puikiai tiks. Galima tvirtai teigti, kad kiekviena vaikštynė turi spalvingų žaisliukų. Tai tikriausiai vienas pagrindinių aspektų, kuris turi sudominti vaiką naudotis šiuo žaislu. Spalvos, formos, muzikėlė – visa tai lavins ne tik regos, lytėjimo ar klausos įgūdžius, bet ir suteiks daugiau linksmybių.

Vaikštynės internetu

Vaikštynė – puikus kūdikio judėjimo būdas, leidžiantis ištyrinėti aplinką smagiai. Išsirinkti vaikštynę internetu nėra sudėtinga: tėveliams verta užsukti į internetinę parduotuvę kidis.lt, kurioje pasitiks geriausios kainos bei platus asortimentas. Ieškote vaikštynės mergaitei, o galbūt berniukui? Įvairiausių spalvų pasirinkimas nustebins kiekvieną. Rinkitės vaikštynes iš Bertoni, Eco Toys ar Infantino prekių ženklų ir džiaukitės puikia kokybe bei saugumu.

Prekė priskirta prie patikusių sąrašo
Prekė pridėta palyginimui.