Vonelės ir priedai

Filtruoti:
Pristatymas
Kaina
Prekinis ženklas
Filtravimas
Vonelė su kamščiu ir neslystančiu kilimėliu Lorelli...
  • Išpardavimas!
  • Atsiimkite
Vonelės ir priedai
Vonelė su kamščiu ir neslystančiu kilimėliu Lorelli Classic Bear, tamsiai mėlyna, 84cm
1-2 d.d.    Liko: 1 vnt.
11.99
Akcija vyksta nuo: 2023-12-31 iki:
- 14 %

Maudynių priemonės pigiau

Maudynės vonelėje gali būti tikrai smagios! Mažyliams tai žaidimas su vandeniu, o tėveliams – daug kantrybės, bet ir juoko kainuojantis vaiko prausimas ir laiko leidimas kartu. Kad ši procedūra praeitų sklandžiai, reikalingos specialios maudynių priemonės.

Vonelė – viena pagrindinių maudymosi priemonių

Renkantis daiktus, skirtus mažylio maudynėms, vonelė turi būti pirmoji sąraše. Mūsų asortimente galite rasti aukštos kokybės vonelių, pagamintų iš nekenksmingo plastiko. Neslystantis guminis pagrindas užtikrins ne tik saugumą, bet ir patogų vaiko maudymą. Vonelių matmenys yra kaip tik pritaikyti mažyliams, o kad vandens neprisitaškytų, vonelė puikiai tilps didesnėje tėvų vonioje. Labai svarbu įvertinti dydį, kadangi per didelėje vonioje mažylis gali slysti, o tai padidins nuskendimo riziką. Šiuo atveju į kūdikių maudymosi vonelę galima įdėti gultuką, kad būtų galima ne tik dar patogiau prausti mažylį, bet ir išvengti minėto pavojaus. Vaikas jausis patogiai, todėl tėveliai galės be vargo ir baimės mažylį švarinti.

Maudynių priedai

Na, o kaipgi maudynės be žaislų, kurių mūsų asortimente rasite nemažą skaičių. Klasikiniai vonios žaislai – antytės. Rinkitės iš įvairių spalvų, didesnių ar mažesnių ančiukų, galinčių purkšti vandenį. Štai Infantino žaisliukai, sudaryti iš 6 vienetų skirtingų spalvų ančiukų leis mažyliui maudytis kartu su vis kitokiu žaidimų draugu. Kas sakė, kad vonelė – tai netinkama vieta mokytis? Įkurkite su mažyliu savo vandens parką, kuris padės lavinti pojūčius, vaizduotę bei atradimo džiaugsmą ir, svarbiausia, linksmai praleisti laiką besitaškant vandeniu. Vis dėlto, vonelės reikalingos ne kiek žaidimams, bet švarai palaikyti, todėl tam ne ką mažiau svarbios kempinės. Žinoma, jos yra pritaikytos mažylio odai – švelnios ir minkštos. Kempinių galite rasti kelių formų. Kempinė-pirštinė padės patogiai vaiką nuprausti. Ją tėtis ar mama gali užsimauti ant rankos ir taip nepaleisdami mažylio prausti. Apvali kempinė puikiai sugers muiluotą vandenį, todėl užteks kelių braukimų, kad mažylis būtų švarus.

Kūdikių maudymosi priemonės internetu

Norite patogiai maudyti mažylį vonelėje ar gultuke? O galbūt siekiate jį pradžiuginti naujais vandens žaislais? Internetinė parduotuvė kidis.lt pasiruošusi išpildyti šiuos ir kitus jūsų norus. Čia parduodamos maudymosi priemonės kūdikiams žema kaina, dažnai galite rasti taikomų nuolaidų, todėl visada pavyks sutaupyti. Vieni geriausių vaikiškų produktų gamintojų Chicco, Infantino ar Lorelli pasiūlys vonelių ir jų priedų aukščiausia kokybe, o mes pasirūpinsime greitu pristatymu.

Prekė priskirta prie patikusių sąrašo
Prekė pridėta palyginimui.