Maitinimo kėdutės ir paaukštinimai

Filtruoti:
Pristatymas
Kaina
Prekinis ženklas
Filtravimas

Maitinimo kėdutės pigiau

Kūdikiui kiek paaugus, svarbiu namų baldu tampa maitinimo kėdutė, kurioje prasideda didieji skonių atradimai – vaikas ragauja įvairiausių košelių, tyrelių. O kad visa tai būtų patogu ir smagu, tėveliams reiklalingos geriausios maitinimo kėdutės, todėl verta apžvelgti kelis aspektus, kurie yra svarbūs renkantis šį vaikišką baldą.

Maitinimo kėdutės aukštis

Kad būtų lengviau kėdutę pritaikyti prie vaiko, galima reguliuoti daugelio modelių sėdynės aukštį ir atlošo palinkimą. Kūdikiams skirtoje maitinimo kėdutėje galite rinktis iš kelių maitinimui skirtų atlošo pozicijų. Toks modelis gali būti transformuojamas į sūpynes. Dažnu atveju galima nuimti padėklus ir juos nuplauti. Ne ką mažiau svarbus saugumas kėdutėje – rinkitės tokias, kurios turi dirželius ir anatominius kojų įdėklus, neleisiančius mažyliui paslysti, kol jis valgo ar žaidžia. Saugos diržus turi būti lengva atsegti ir užsegti, be to, nepamirškite, kad vaikui išmokus stovėti, jis tai bandys padaryti kėdutėje, todėl būtinai naudokitės diržais. Vyresniam vaikui, kuris dar per mažas pasiekti stalą, galima rinktis bokštelį, ant kurio atsistojęs jis galėtų pasiimti reikalingą daiktą. Tokio tipo bokšteliai neturi kėdutės, todėl yra vadinami paaukštinimais. Jis naudingas tuo, kad tėvai vaiką jau gali įtraukti į maisto gaminimo veiklą, o skandinaviškas minimalizmas puikiai tiks prie kiekvienos virtuvės interjero.

Maitinimo kėdučių medžiaga

Geriausia maitinimo kėdutė turi būti pagaminta iš aukštos kokybės medžiagos – tiek konstrukcija, tiek paminkštinimas. Stabiliausią konstrukciją suteiks medienos ar metalo kojelės, nepaliekančios grindyse žymių. Kėdutė dažniausiai būna pagaminta iš plastiko, tačiau pasižymi tvirtumu bei lengvumu.  Žinoma, svarbu rinktis kėdutę pagal vaiko amžių ir svorį. Maitinant mažylį dažnai dalis košelės keliauja ne tik į vaiko burną, bet ir ant rūbų arba kėdutės medžiagos. Dėl šios priežasties verta rinktis skalbiamus paminkštinimus. Puikus pavyzdys – Lionelo Maya 2in1 maitinimo kėdutė. Šio modelio ekologiškos odos audinys prisitaiko prie vaiko kūno, yra atsparus vandeniui, nusidėvėjimui ir nešvarumams.

Sulankstomos maitinimo kėdutės

Tokio tipo modeliai yra labai patogūs – juos galite laikyti spintoje arba vežtis kad ir kur keliautumėte. Tereikės ją išskleisti ir galėsite sodinti mažylį, todėl jis galės patogiai pietauti pas senelius. Kai kurioms kėdutėms gali būti nuimamos atramos kojoms, todėl ji gali būti naudojama kaip įprasta kėdė vyresniems vaikams, pavyzdžiui, Lionelo Koen 2in1 modelis.

Maitinimo kėdutės internetu

Kad galėtumėte patogiai maitinti vaiką bei stebėti, kaip greitai jis auga, svarbu turėti patogią maitinimo kėdutę. Užsukę į internetinę parduotuvę kidis.lt galėsite rinktis iš plataus asortimento ir geriausių gamintojų, tokių kaip Lionelo, Lorelli ar Meowbaby. Garantuotas greitas pristatymas užtikrins, kad tėveliams daugiau neteks nepatogiai maitinti mažylio – tegul tai būna kasdienė veikla, pilna naujų skonių ir daug juoko.

Prekė priskirta prie patikusių sąrašo
Prekė pridėta palyginimui.