Maniežai

Maniežinės lovytės – puikus sprendimas keliaujant su kūdikiu ar migdant vaikutį lauke. Maniežinės lovytės lengvai susilanksto, turi čiužinuką ir nešiojimo maišą. Šios lovytės pagamintos iš vaikui saugių medžiagų, o jų aukštą kokybę patvirtina sertifikatai. Tvirta konstrukcija užtikrina stabilumą, o minkštas ir patvarus čiužinys – ramų miegą. Trijose padėtyse yra tinklas praleidžiantis orą, o tai užtikrina tinkamą oro cirkuliacija. Mūsų siūlomos maniežinės lovytės idealios saugiam ir kokybiškam miegui namuose, svečiuose ar lauke!

Filtruoti:
Pristatymas
Kaina
Prekinis ženklas
Filtravimas
Maniežas Lionel Roel Green Limon
  • Išpardavimas!
  • Atsiimkite
Maniežai
Maniežas Lionel Roel Green Limon
1-2 d.d.    Liko: 1 vnt.
81.99
Akcija vyksta nuo: 2023-12-01 iki:
- 4 %

Maniežai vaikams pigiau

Gimus kūdikiui svarbu jį apsaugoti nuo bet kokių pavojų namuose. Tėveliai siekia mažyliui suteikti saugią aplinką, kad jis galėtų žaisti ir ilsėtis. Tam puikiai tiks maniežai, kurie užtikrins, kad trumpam paliktas kambaryje mažylis nepačiups, ko nereikia. Maniežų vaikams tikrai yra iš ko rinktis, todėl verta trumpai aptarti, kokių jų būna ir į ką atkreipti dėmesį renkantis.

Vaikiškų maniežų tipai

Pirmasis kriterijus, renkantis maniežą, yra kūdikio svoris. Jį nurodytą rasite kiekvienos prekės aprašyme, todėl tai gali kur kas palengvinti paieškas. Dauguma maniežų yra pritaikyti vaikams iki 15 kg. Jeigu manote, kad maniežą naudosite tik mažyliui pažaisti, galite rinktis žaidimo maniežus su tvorelėmis. Minkštas pagrindas užtikrins patogią erdvę žaisti, o ergonomiškas dizainas neišsiskirs iš namų interjero. Kompaktiškumas yra pagrindinis tokio tipo maniežo privalumas. Lengvai jį galėsite perkelti į kitą namų vietą arba pasiimti į kelionę, kadangi daugumą galima sulankstyti ir sudėti į krepšį. Maniežai-lovytės su minkštu čiužinuku leis mažyliui po žaidimų patogiai nusnūsti. Kai kurie modeliai turi papildomus stogelius ar tinklelius, todėl vaikas galės ramiai miegoti lauke, jam netrukdys uodai ar saulės spinduliai. Tinkleliai užtikrina tinkamą oro cirkuliaciją. Jeigu nenorite toli neštis vaiko pervystyti, verta rinktis maniežus kūdikiams su išlankstomais staliukais, pavyzdžiui, Lionelo Sven Plus modelį. Jis taip pat turi kišenėles – kad viskas, ko beprireiktų, tėveliams būtų po ranka. Maniežinės lovytės iš pirmo žvilgsnio atrodo didelės ir su daug priedų, tačiau taip pat gali būti lengvai sulankstomos.

Kaip išsirinkti maniežą kūdikiui?

Kaip anksčiau minėta, maniežai gali būti sulankstomi, todėl tokį bus lengva turėti su savimi. Kitas patogumas – kai kurie modeliai turi ratukus, kuriais maniežą galėsite nuridenti vis į kitą namų vietą. Žinoma, nepamirškite jų užfiksuoti, kad užsižaidęs mažylis nepariedėtų. Maniežas su užtrauktuku taip pat puikiai pasitarnaus – tokiu būdu vaikas galės paprastai įlipti arba panorėjęs išlipti (Lionelo Stefi modelis). Spalvų įvairovė patenkins kiekvienų tėvelių poreikius: nuo švelnių melsvų iki ryškių rožinių, todėl pritaikyti prie kambario interjero nebus sudėtinga. Rausvi tonai galbūt bus renkami mergaitėms, o melsvi, žalsvi – berniukams. Mūsų asortimente rasite ir neutralių spalvų, tokių kaip pilka, rusva. Apie maniežo konstrukciją bei medžiagas taip pat svarbu pagalvoti – jos turi būti tvirtos bei ištepus – lengvai valomos.

Vaikiški maniežai internetu

Vis dėlto nusprendėte, kad jūsų mažyliui reikalingas maniežas? Sprendimas iš tiesų puikus, o kad paieška neužtruktų, siūlome užsukti į internetinę parduotuvę kidis.lt. Čia rasite geriausių vaikiškų prekių gamintojų, tokių kaip Lionelo ar Lorelli maniežus pigiau. Įsigysite keliais mygtuko paspaudimais, o greitas pristatymas garantuos, kad netrukus galėsite ramiai atlikti svarbius darbus, kol jūsų mažylis saugiai žais manieže.

Prekė priskirta prie patikusių sąrašo
Prekė pridėta palyginimui.