Lopšiai kūdikiams

Filtruoti:
Pristatymas
Kaina
Prekinis ženklas
Filtravimas
Lovytė Lionelo Timon 3in1 Graphite
  • Išpardavimas!
  • Atsiimkite
Lopšiai kūdikiams
Lovytė Lionelo Timon 3in1 Graphite
1-2 d.d.    Liko: 1 vnt.
180.00
Akcija vyksta nuo: 2023-12-01 iki:
- 5 %
Lovytė Lorelli Classic Dream New Light Oak, 60x120cm
  • Išpardavimas!
  • Atsiimkite
Lopšiai kūdikiams
Lovytė Lorelli Classic Dream New Light Oak, 60x120cm
1-2 d.d.    Liko: 1 vnt.
158.00
Akcija vyksta nuo: 2023-12-01 iki:
- 11 %

Lovytės kūdikiams

Naujam ir labai lauktam šeimos nariui tėveliai pradeda ruoštis iš anksto, apgalvoja kiekvieną daiktą, kurio prireiks tinkamai prižiūrėti mažylį. Vienas reikalingiausių daiktų yra kūdikių lovytės, todėl jas renkantis verta skirti daugiau dėmesio. Kad lovytė būtų patogi ir suteiktų kokybišką poilsį, keli svarbūs niuansai turi būti apgalvoti.

Lovytės dydis ir dizainas

Prieš pradėdami ieškoti vaikiškos lovytės pirmiausia nuspręskite, kiek vietos šiam baldui galėsite skirti. Visos lovytės yra panašių matmenų, tačiau nesunkiai rasite šiek tiek trumpesnių ar ilgesnių. Galite rasti praktiškų variantų su papildoma daiktų laikymo vieta. Lionelo Timon 3in1 modelis pasiūlys papildomą krepšelį apačioje, kur galėsite susidėti reikalingiausius vaikučio daiktus, kiti modeliai turi kišenėles, pritvirtintas lovytės šonuose. Svarbesnis aspektas už lovytės kūdikiui dizainą vis dėlto turėtų būti jos saugumas. Įsitikinkite, ar lovytė neturi aštrių kampų, o jau po to derinkite ją prie kambario dizaino. Atkreipkite dėmesį į baldo konstrukciją – ji turi būti stabili, todėl rinkitės tvirtą ir lengvą plieną arba medieną. Galime pasiūlyti skandinaviško stiliaus kūdikių lovyčių, savo neutraliomis spalvomis per daug neišsiskirsiančių ir tiksiančių kiekvieniems namams. Jeigu ieškote labiau klasikinės lovytės, Lorelli First Dreams modelis su grotelėmis puikiai atitiks jūsų poreikius.

Papildomos vaikiškos lovytės funkcijos

Mūsų asortimente galite rasti įvairiausių modelių lovyčių su daugybe privalumų ir palengvinimų. Kad tėveliams būtų patogiau paimti ar paguldyti mažylį į lovytę, Lionelo Timon modeliams galima nuleisti dešinį ar kairį šoną. Kūdikį paimti iš lovytės taip pat lengviau bus su atitraukiamu šonu, kuris padės lengviau išimti čiužinuką, arba pabendrauti su mažyliu, kai tėveliai guli lovoje. 5 aukščių reguliavimo funkcija leis kūdikio lovytę pritaikyti prie tėvelių lovos, kad mažylis būtų kuo arčiau mamos ar tėčio, tai ypač pasiteisina, kai mažylį reikia žindyti. Taip pat aukštį reguliuoti galėsite, kai mažylis išmoks atsisėsti ir atsistoti. Kartu su nuimama šonine konstrukcija leis ūgtelėjusiam vaikui pačiam įlipti ar išlipti iš lovytės. Patogumo suteiks permatomas lovos tinklelis, leisiantis matyti, ką mažylis veikia. Jeigu naujagimio lovytę norisi perkelti į kitą vietą, tai lengvai padaryti leis transportavimo ratukai, kuriuos, kai išrinksite tinkamą vietą, galėsite užfiksuoti, todėl būsite ramūs, kad kūdikis niekur nenuriedės. Kai kurie modeliai gali būti lyg supama lovytė, kuri padės nuraminti mažylį. Plačiau kalbant apie čiužinį, net ir patiems mažiausiems lovytėje miegoti turi būti patogu. Dėl šios priežasties mūsų asortimente galite rasti kokybiškų Prestige Line putų čiužinių, pagamintų iš aukščiausios klasės Oeko-Tex medžiagų. Jeigu čiužinukas netyčia išsiteps, jį gallėsite lengvai išskalbti skalbyklėje aukštoje temperatūroje. Na, o išsiruošus į kelionę galėsite lovytę susilankstyti ir lengvai vežtis – ji tikrai neužims daug vietos automobilyje, kadangi ją laikyti galėsite specialiame krepšyje.

Kūdikių lovytės internetu

Kurdami kraitelį mažyliui tėveliai visada renkasi iš geriausių variantų už mažesnę kainą, todėl ieško lovytės kūdikiams pigiau. Tai padaryti padės internetinė parduotuvė kidis.lt. Garsiausi prekės ženklai Lionelo, Lorelli pasiūlys kokybiškas skandinaviško minimalizmo lovytes kūdikiams už patraukliausią kainą. Vykdomos akcijos ir greitas pristatymas garantuos saldžius mažylio sapnus, o tėveliams – daugiau patogumo prižiūrint vaiką ir, žinoma, daugiau poilsio nuo biemiegių naktų.

Prekė priskirta prie patikusių sąrašo
Prekė pridėta palyginimui.