Belgijos arkio figūrėlė Schleich Farm World

GARANTIJA VARTOTOJUI

  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija
  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija

Belgijos arkio figūrėlė Schleich Farm World

709269
9.99

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (5+ vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
NEMOKAMAI atsiimkite antradienį, gegužės 7 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)
Pristatymas 3-7 d.d. DPD (3,49 €)
Pristatymas 3-7 d.d. DPD Pick up (2,99 €)

Aprašymas

Tokius gražius karčius gali turėti tik Belgijos arklys iš „Schleich“ kolekcijos „Farm World“. Į arklių kirpyklą šis gražuolis eina net keturis kartus per dieną ir ten praleidžia po 2 valandas. Elegantiškas arklys yra ypač talentingas šuolininkas. Nuo kilimo jis lengvai užšoka ant stalo, kur lengva ristele bėgioja po tavo pieštukus ir knygas. Šis sportiškas arklys yra įvaldęs įvairias ėjimo ir bėgimo technikas, o jo plačios kanopos leidžia šiam ristūnui prisitaikyti prie bet kokio paviršiaus ir patogiai jaustis tiek pievoje, tiek ant tavo lovos. Norėdamas šiuo arkliu pajodinėti neturi būti apmokytu kaubojumi. Ar jau bandei?

Svarbu

CE ženklinimas yra prekės gamintojo deklaracija, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus (plačiau skaitykite čia).

Prekių nuotraukos bei video skirtos tik iliustraciniams tikslams. Originalių produktų parametrai, spalvos, užrašai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Vizualinė prekių medžiaga nenurodo prekių komplektacijos, tad būtina vadovautis rašytine informacija.

Kilus klausimams, lauksime Jūsų skambučio telefonu +370 602 88078 arba el. paštu [email protected]

Prekė priskirta prie patikusių sąrašo
Prekė pridėta palyginimui.