Šuns figūrėlė Schleich Farm World

GARANTIJA VARTOTOJUI

  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija
  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija

Šuns figūrėlė Schleich Farm World

735107
7.99

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (5+ vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
NEMOKAMAI atsiimkite antradienį, gegužės 7 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)
Pristatymas 2-4 d.d. DPD (3,49 €)
Pristatymas 2-4 d.d. DPD Pick up (2,99 €)

Aprašymas

Oho! Šis kurtas iš „Schleich“ kolekcijos „Farm World“ bėga greitai kaip vėjas. Ir taip yra dėl to, kad kurtas turi ilgas kojas ir aptakų kūną. Būdamas geros nuotaikos, kurtas keliu gali bėgti lygiai su mašinomis. Tačiau jam mieliau patinka ramios ir lengvos lenktynės su traktoriumi. Tada vėjas taip stipriai nepučia jam į veidą. Kurtas yra viena seniausių pasaulyje šunų veislių. Ji tokia sena, kad šios veislės atvaizdų buvo rasta net Egipto piramidžių piešiniuose. Net ir prieš tūkstančius metų šunys klausydavo jiems duodamų komandų ir būdavo geriausi žmonių draugai. Išgirdę komandą „Atnešk!“ jie iškart bėgdavo jos vykdyti. Ar kurtas klausys ir tavo komandų? Pabandyk!

Svarbu

CE ženklinimas yra prekės gamintojo deklaracija, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus (plačiau skaitykite čia).

Prekių nuotraukos bei video skirtos tik iliustraciniams tikslams. Originalių produktų parametrai, spalvos, užrašai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Vizualinė prekių medžiaga nenurodo prekių komplektacijos, tad būtina vadovautis rašytine informacija.

Kilus klausimams, lauksime Jūsų skambučio telefonu +370 602 88078 arba el. paštu [email protected]

Prekė priskirta prie patikusių sąrašo
Prekė pridėta palyginimui.