Amargazauro figūrėlė Schleich Dinosaurs

GARANTIJA VARTOTOJUI

  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija
  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija

Amargazauro figūrėlė Schleich Dinosaurs

709282
19.99

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (5+ vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
NEMOKAMAI atsiimkite antradienį, gegužės 7 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)
Pristatymas 2-4 d.d. DPD (3,49 €)
Pristatymas 2-4 d.d. DPD Pick up (2,99 €)

Aprašymas

Gaisras! O gal ir ne. Amargazauras iš „Schleich“ kolekcijos „Dinosaurs“ ant nugaros turi spyglius, kurie atrodo lyg degtų. Tačiau šis dinozauras dega tik viena aistra ir tai yra knygos. Nepaisant mažų apvalių akių, šis priešistorinis žolėdis yra tikras knygų mylėtojas ir po lova yra sukaupęs visą jų kolekciją. Amargazauras gyveno dabartinės Pietų Amerikos teritorijoje prieš 130-123 milijonus metų, tad turėjo pakankamai laiko rasti geriausių perliukų priešistoriniuose sendaikčių turguose. Kokias istorijas norėtum paskaityti su savo draugu dinozauru?

Svarbu

CE ženklinimas yra prekės gamintojo deklaracija, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus (plačiau skaitykite čia).

Prekių nuotraukos bei video skirtos tik iliustraciniams tikslams. Originalių produktų parametrai, spalvos, užrašai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Vizualinė prekių medžiaga nenurodo prekių komplektacijos, tad būtina vadovautis rašytine informacija.

Kilus klausimams, lauksime Jūsų skambučio telefonu +370 602 88078 arba el. paštu [email protected]

Prekė priskirta prie patikusių sąrašo
Prekė pridėta palyginimui.