Medinis rinkinys „Daržovės“ Top Bright

GARANTIJA VARTOTOJUI

  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija
  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija

Medinis rinkinys „Daržovės“ Top Bright

525140
20.99

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (5+ vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
NEMOKAMAI atsiimkite pirmadienį, gegužės 6 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)
Pristatymas 2-4 d.d. DPD (3,49 €)
Pristatymas 2-4 d.d. DPD Pick up (2,99 €)

Aprašymas

TOP BRIGHT žaislai jau 30 metų vykdo paprastą misiją: padėti vaikams lavinti daugybę skirtingų talentų. Būtent todėl TOP BRIGHT lavinamieji žaislai paremti natūraliu vaikų smalsumu ir noru tyrinėti pasaulį. Šie žaislai jau nuo mažų dienų yra vaiko gyvenimo dalis, jie padeda mažyliams pažinti pasaulį, „auga“ kartu su jais, moko įvairiausių dalykų ir skatina tyrinėti aplinką smagiai žaidžiant. Šios tikroviškai ir skaniai atrodančios medinės daržovės sudarytos iš dviejų dalių, todėl jas galima „perpjauti“ pusiau ir vėl sudėti. Šis lavinamasis rinkinys – puiki alternatyva plastikiniams žaislams bei šaunus priedas į žaislinę virtuvėlę. Pakuotės dydis: 27 x 21,5 x 5 cm. Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų.

Apie TOP BRIGHT



Nuo 1989 m. „TOP BRIGHT“ daugiau nei 30 metų buvo skirta vaikų edukaciniams žaislams. „Šviesk vaikų talentą“ – misija, kurią „TOP BRIGHT“ visada vykdo. Apsaugokite instinktus ir atraskite neribotą kiekvieno vaiko potencialą. Žvelgiant į ateitį, „TOP BRIGHT“ vis tiek skatins save judėti į priekį, neblaškant minčių ir atkakliai nušvies vaikų talentą.

Svarbu

CE ženklinimas yra prekės gamintojo deklaracija, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus (plačiau skaitykite čia).

Prekių nuotraukos bei video skirtos tik iliustraciniams tikslams. Originalių produktų parametrai, spalvos, užrašai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Vizualinė prekių medžiaga nenurodo prekių komplektacijos, tad būtina vadovautis rašytine informacija.

Kilus klausimams, lauksime Jūsų skambučio telefonu +370 602 88078 arba el. paštu [email protected]

Prekė priskirta prie patikusių sąrašo
Prekė pridėta palyginimui.