Šautuvas Nerf Elite 2.0 Eaglepoint Rd 8

GARANTIJA VARTOTOJUI

  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija
  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija

Šautuvas Nerf Elite 2.0 Eaglepoint Rd 8

703987
38.99

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (5+ vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
NEMOKAMAI atsiimkite pirmadienį, gegužės 6 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)
Pristatymas 2-4 d.d. DPD (3,49 €)
Pristatymas 2-4 d.d. DPD Pick up (2,99 €)

Aprašymas

„Nerf“ arba nieko! „Nerf“ kviečia pajudėti! „Nerf“ žaislai ir žaidimai skatina peržengti savo galimybių ribas ir žaisti taip, kaip tik nori. „Nerf“ šautuvai – tai džiaugsmas ir pramoga ne tik vaikams, bet ir suaugusiesiems. Pasiruošk kvapą gniaužiančioms kovoms su šautuvais NERF ELITE 2.0, kuriuos gali modifikuoti ir pritaikyti bet kokiai misijai ar kovai ir mūšio lauke įgyti pranašumą. Šautuvas NERF ELITE 2.0. EAGLEPOINT RD-8 turi uždedamą taikiklį ir būgną, tad būsi pasiruošęs pačioms įvairiausioms situacijoms. Taikiklis ir būgnas leis lengviau nusitaikyti ir iššauti iš eilės 8 šūvius, kurie pasieks net už 27 metrų esantį taikinį. Rinkinyje yra 16 originalių minkštų NERF ELITE šovinių, o taktiniai šautuvo bėgeliai suteikia galimybę pridėti dar daugiau įvairių priedų ir aksesuarų (parduodami atskirai).

Svarbu

CE ženklinimas yra prekės gamintojo deklaracija, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus (plačiau skaitykite čia).

Prekių nuotraukos bei video skirtos tik iliustraciniams tikslams. Originalių produktų parametrai, spalvos, užrašai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Vizualinė prekių medžiaga nenurodo prekių komplektacijos, tad būtina vadovautis rašytine informacija.

Kilus klausimams, lauksime Jūsų skambučio telefonu +370 602 88078 arba el. paštu [email protected]

Prekė priskirta prie patikusių sąrašo
Prekė pridėta palyginimui.