Vaikštynė Little Tikes 3in1

GARANTIJA VARTOTOJUI

  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija
  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija

Vaikštynė Little Tikes 3in1

692883
102.00

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (5+ vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
NEMOKAMAI atsiimkite pirmadienį, gegužės 6 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)
Pristatymas 2-4 d.d. DPD (3,90 €)
Pristatymas 2-4 d.d. DPD Pick up (2,99 €)

Aprašymas

Nušvieskite kelią į aktyvius žaidimus su „Light ‘n Go“ serijos žaislais, skatinančiais mažylį judėti! Šis žaislas – tai trys viename: vaikštynė, veiklos stalelis (mažyliui stovint) ir žaidimų centras (mažyliui sėdint). Vaikštynės švieselės atsispindi ant grindų ir skatina mažylį žengti pirmuosius žingsnius, o veiklos stalelis ir žaidimų centras patogiai susilanksto ir vaikas gali žaisti tiek stovėdamas, tiek sėdėdamas. Žaislas turi daugiau kaip 70 veiklų, dainelių ir garsų, kurie kviečia žaisti, suteikia daug džiaugsmo ir yra puiki lavinamoji priemonė. Mažylis čia ras daug ryškiaspalvių garsus skleidžiančių gyvūnėlių, spalvotų rutuliukų, besisukantį džiunglių būgną ir daugybę kitų pramogų, tad linksmybėms nebus ribų!

Svarbu

CE ženklinimas yra prekės gamintojo deklaracija, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus (plačiau skaitykite čia).

Prekių nuotraukos bei video skirtos tik iliustraciniams tikslams. Originalių produktų parametrai, spalvos, užrašai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Vizualinė prekių medžiaga nenurodo prekių komplektacijos, tad būtina vadovautis rašytine informacija.

Kilus klausimams, lauksime Jūsų skambučio telefonu +370 602 88078 arba el. paštu [email protected]

Prekė priskirta prie patikusių sąrašo
Prekė pridėta palyginimui.