Žaidimas Tactic Little Alias, lietuvių kalba

GARANTIJA VARTOTOJUI

  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija
  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija

Žaidimas Tactic Little Alias, lietuvių kalba

151867
19.99

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (5+ vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
NEMOKAMAI atsiimkite pirmadienį, birželio 24 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)
Pristatymas 3-7 d.d. DPD (3,49 €)
Pristatymas 3-7 d.d. DPD Pick up (2,99 €)

Aprašymas

„Mažųjų Alias“ - šaunus paveikslėlių aiškinimo žaidimas patiems mažiausiems! Paaiškink kortelėse esančius žodžius ir paveikslėlius savo komandos nariams, neištardamas aiškinamo žodžio, tačiau naudodamas sinonimus, antonimus, užuominas, pamėgdžiodamas įvairius garsus ir t.t. Žaidimą gali žaisti net ir vaikai, kurie dar nemoka skaityti - visi žodžiai pavaizduoti paveikslėliuose. Kiekviena komanda turi stengtis atspėti kuo daugiau žodžių, kad smėlio laikrodyje neišseko visas smėlis! „Mažųjų Alias“ gali žaisti visa šeima! Rinkinyje yra: žaidimo lenta, 300 kortelių, 6 žaidimo figūrėlės, smėlio laikrodis ir taisyklės.

Apie TACTIC



Jau daugiau nei penkiasdešimt metų Suomijos stalo žaidimų kompanija „Tactic“ yra žinoma dėl įdomių ir aukštos kokybės žaidimų, kurie džiugina milijonus šeimų visame pasaulyje. „Tactic“ misija yra gaminti stalo žaidimus, kurie padėtų šeimoms ir draugams smagiai praleisti laiką kartu.
Prekės ženklas didžiuojasi būdamas rinkos lyderiu Skandinavijoje ir savo produkciją pardavinėdamas daugiau nei 70 pasaulio šalių. „Tactic“ produkcija apima: vaikų žaidimų, šeimos žaidimų, lauko žaidimų, vakarėlių žaidimų, kelionių žaidimų, kortų žaidimų, kauliukų žaidimų, pokerio žaidimų ir kt. rinkinius.  „Tactic“ stalo žaidimų gamykla yra Suomijos mieste Pori, kuriame per metus pagaminama beveik penki milijonai stalo žaidimų.

Svarbu

CE ženklinimas yra prekės gamintojo deklaracija, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus (plačiau skaitykite čia).

Prekių nuotraukos bei video skirtos tik iliustraciniams tikslams. Originalių produktų parametrai, spalvos, užrašai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Vizualinė prekių medžiaga nenurodo prekių komplektacijos, tad būtina vadovautis rašytine informacija.

Kilus klausimams, lauksime Jūsų skambučio telefonu +370 602 88078 arba el. paštu [email protected]

Prekė priskirta prie patikusių sąrašo
Prekė pridėta palyginimui.