Didelis atradimų kilimėlis Infantino

GARANTIJA VARTOTOJUI

  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija
  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija

Didelis atradimų kilimėlis Infantino

531063
86.99

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (5+ vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
NEMOKAMAI atsiimkite penktadienį, gegužės 3 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)
Pristatymas 3-7 d.d. DPD (3,49 €)

Aprašymas

„Infantino“ – išmanaus dizaino produktai laimingai vaikystei ir smagiai tėvystei! Didžiulis jutimus lavinantis atradimų kilimėlis – tai didelė ir smagi erdvė mažiesiems smalsučiams. Nuo įsivaizduojamo beždžionėlės maitinimo iki tekstūrinių formų, garsų, spalvingų juostelių ir didžiulio veidrodžio atradimo – mažylis džiaugsis ir bus ilgam užsiėmęs smagia ir įtraukiančia veikla. Kilimėlis patogiai susilanksto, todėl jį lengva pernešti iš vienos vietos į kitą ar vežtis į kelionę. Didžiulis, net 120 x 120 cm kilimėlis suteikia pakankamai vietos ridinėtis, šliaužioti, sėdėti, gulėti ir užsiimti linksma veikla. Ant kilimėlio esančios veiklos paskatins mažylio smalsumą ir lavins smulkiąją bei stambiąją motoriką. Kilimėlį galima skalbti skalbyklėje.

Svarbu

CE ženklinimas yra prekės gamintojo deklaracija, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus (plačiau skaitykite čia).

Prekių nuotraukos bei video skirtos tik iliustraciniams tikslams. Originalių produktų parametrai, spalvos, užrašai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Vizualinė prekių medžiaga nenurodo prekių komplektacijos, tad būtina vadovautis rašytine informacija.

Kilus klausimams, lauksime Jūsų skambučio telefonu +370 602 88078 arba el. paštu [email protected]

Prekė priskirta prie patikusių sąrašo
Prekė pridėta palyginimui.