Kuprinė Wigiwama Koala

GARANTIJA VARTOTOJUI

  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija
  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija

Kuprinė Wigiwama Koala

559838
38.99

NEMOKAMAI atsiimkite pirmadienį, gegužės 6 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)
NEMOKAMAI pristatysime pirmadienį, gegužės 6 d. DPD (0,00 €)
NEMOKAMAI pristatysime pirmadienį, gegužės 6 d. DPD Pick up (0,00 €)

Aprašymas

★ Outer shell:  STANDARD 100 by OEKO-TEX® Velvet (90% Cotton / 10% Polyester)

★ Inner shell: STANDARD 100 by OEKO-TEX® Cotton (100% Cotton)

★ Size: 27cm, 27cm, 20cm

Apie Wigiwama



Prekės ženklą Wigiwama 2015 m. įkūrė dvi mamos, kartu auginančios vaikus. Jos pradėjo nuo žaidimų palapinių vaikučiams gamybos. Vėliau jų asortimentą papildė sėdmaišiai, kilimėliai, žaislų krepšiai ir visa kita, kuo galima papuošti vaiko kambarį.

Wigiwama – puikus būdas paskatinti vaikų fantaziją ir suteikti jiems kokybiškus baldus bei žaislus. Prekės ženklo įkūrėjos stengiasi išlaikyti visus savo produktus kaip įmanoma kokybiškesnius ir kuo tinkamesnius vaikučiams. Visi produktai gaminami iš itin kokybiškų, nekenksmingų medžiagų. Prekės ženklas siekia sukurti linksmą, stilingą ir natūralią aplinką vaikams. Wigiwama produktai gaminami Latvijoje, nedidelėje gamykloje. Jie atidžiai atrenka įmones, kurioms tiekia savo produkciją ir stengiasi, kad tik geriausi jų produktai pasiektų klientus.

Svarbu

CE ženklinimas yra prekės gamintojo deklaracija, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus (plačiau skaitykite čia).

Prekių nuotraukos bei video skirtos tik iliustraciniams tikslams. Originalių produktų parametrai, spalvos, užrašai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Vizualinė prekių medžiaga nenurodo prekių komplektacijos, tad būtina vadovautis rašytine informacija.

Kilus klausimams, lauksime Jūsų skambučio telefonu +370 602 88078 arba el. paštu [email protected]

Prekė priskirta prie patikusių sąrašo
Prekė pridėta palyginimui.