Kalbanti lėlė Bo, rusų kalba, 40cm

GARANTIJA VARTOTOJUI

  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija
  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija

Kalbanti lėlė Bo, rusų kalba, 40cm

693633
42.99

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (5+ vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
NEMOKAMAI atsiimkite pirmadienį, gegužės 6 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)
Pristatymas 3-6 d.d. DPD (3,49 €)
Pristatymas 3-6 d.d. DPD Pick up (2,99 €)

Aprašymas

Sveikas atvykęs į šaunų bo. draugų pasaulį, kuriame smagūs pokalbiai ir kūrybiški žaidimai niekad nesibaigia. Susipažink su Milana – kalbančia lėle, kuri pasiruošusi tapti tavo naująja drauge! Lėlė Milana turi ilgus šviesius plaukus, kuriuos gali šukuoti ir kurti įvairiausias šukuosenas, ir užsimerkiančias gražias žydras akis. Lėlytė vilki stilingą rožinį sijonėlį, baltą palaidinę su violetiniu vienaragiu, avi mielus rožinius batelius, o plaukus yra pasipuošusi stilingu lankeliu! Lėlė kalba rusų kalba, moka daugiau kaip 20 frazių ir dainuoja gražią dainelę. Paspausk Milanos pilvuką ir paklausyk, ką ji tau pasakys! Šukuok lėlytės plaukus, daryk šukuosenas, apkabink, žaisk ir kalbėk su ja – Milana pasiruošusi smagiai praleisti laiką! Kalbančios lėlės Milanos dydis – 40 cm.

Svarbu

CE ženklinimas yra prekės gamintojo deklaracija, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus (plačiau skaitykite čia).

Prekių nuotraukos bei video skirtos tik iliustraciniams tikslams. Originalių produktų parametrai, spalvos, užrašai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Vizualinė prekių medžiaga nenurodo prekių komplektacijos, tad būtina vadovautis rašytine informacija.

Kilus klausimams, lauksime Jūsų skambučio telefonu +370 602 88078 arba el. paštu [email protected]

Prekė priskirta prie patikusių sąrašo
Prekė pridėta palyginimui.