Figūrėlė Spiderman Venom Burst

GARANTIJA VARTOTOJUI

  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija
  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija

Figūrėlė Spiderman Venom Burst

408506
10.99

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (5+ vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
NEMOKAMAI atsiimkite pirmadienį, gegužės 6 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)
Pristatymas 2-4 d.d. DPD (3,49 €)
Pristatymas 2-4 d.d. DPD Pick up (2,99 €)

Aprašymas

Ši herojaus figūrėlė iš filmo „Žmogus-voras“ pasižymi išskirtiniu „figūrėlės figūrėlėje“ dizainu. Asortimente – 4 skirtingi herojai, kuriuos suspaudus, iš jų burnos kartu su gleivėmis išlenda mažesnės figūrėlės! Iš viso šių figūrėlių – net 12 (Kapitonas Amerika, Žmogus-voras, Mailsas Moralesas, Toras ir kt.). Kuri iš jų slepiasi tavajame herojuje?

Apie Spiderman



Paauglys Peteris Parkeris virsta nepaprastu superherojumi po to, kai jam netyčia įkanda radioaktyvus voras. Kai per apiplėšimą žiauriai nužudomas jo mylimas dėdė, jaunasis Piteris pasižada panaudoti savo galias atkeršyti už mirtį. Laikydamas save „Žmogumi voru“, jis imasi išvaduoti iš nusikalstamumo gatves, įsiveldamas į kovą su piktadariu „Žaliuoju goblinu“.

Svarbu

CE ženklinimas yra prekės gamintojo deklaracija, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus (plačiau skaitykite čia).

Prekių nuotraukos bei video skirtos tik iliustraciniams tikslams. Originalių produktų parametrai, spalvos, užrašai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Vizualinė prekių medžiaga nenurodo prekių komplektacijos, tad būtina vadovautis rašytine informacija.

Kilus klausimams, lauksime Jūsų skambučio telefonu +370 602 88078 arba el. paštu [email protected]

Prekė priskirta prie patikusių sąrašo
Prekė pridėta palyginimui.