Berniuko baseino drabužėliai Baby Born, 43cm

GARANTIJA VARTOTOJUI

  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija
  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija

Berniuko baseino drabužėliai Baby Born, 43cm

693630
33.99

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (5+ vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
NEMOKAMAI atsiimkite pirmadienį, gegužės 6 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)
Pristatymas 3-6 d.d. DPD (3,49 €)
Pristatymas 3-6 d.d. DPD Pick up (2,99 €)

Aprašymas

„Taip taip – judink kojas lyg varlytė“ – BABY BORN broliukas moko sesutę plaukti. Jis yra pats geriausias broliukas pasaulyje, būtent tai parašyta ir ant jo geltonų marškinėlių. Ant mėlynų maudymosi šortų pavaizduota antytė Berta su plaukiojimo ratu. Prie šių drabužėlių broliukas yra priderinęs mėlynos ir baltos spalvos šlepetes, su kuriomis gali laisvai ir saugiai vaikščioti aplink baseiną. Po plaukimo pamokų berniukas apsirengia mėlyną chalatą su gobtuvu ir meškučio snukučiu bei mielomis ausytėmis – juk poliariniai lokiai išties puikūs plaukikai! Kokybiški drabužėliai ir aksesuarai skirti dar smagesniems, ilgesniems ir įdomesniems žaidimams su BABY BORN. Rinkinyje yra chalatėlis, marškinėliai, šortai ir šlepetės, skirti 43 cm lėlėms.

Svarbu

CE ženklinimas yra prekės gamintojo deklaracija, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus (plačiau skaitykite čia).

Prekių nuotraukos bei video skirtos tik iliustraciniams tikslams. Originalių produktų parametrai, spalvos, užrašai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Vizualinė prekių medžiaga nenurodo prekių komplektacijos, tad būtina vadovautis rašytine informacija.

Kilus klausimams, lauksime Jūsų skambučio telefonu +370 602 88078 arba el. paštu [email protected]

Prekė priskirta prie patikusių sąrašo
Prekė pridėta palyginimui.