Mini figūrėlės HEROES OF GOO JIT ZU DC, 8 vnt.

GARANTIJA VARTOTOJUI

  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija
  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija

Mini figūrėlės HEROES OF GOO JIT ZU DC, 8 vnt.

722366
40.99

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (5+ vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
NEMOKAMAI atsiimkite penktadienį, gegužės 3 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)
Pristatymas 3-7 d.d. DPD (3,49 €)
Pristatymas 3-7 d.d. DPD Pick up (2,99 €)

Aprašymas

DC mini herojai – tai naujas žaidimų su „Goo Jit Zu“ figūrėlėmis būdas! Šie herojai – mažesnio nei įprasta dydžio, tačiau tokie pat tamprūs, minkšti ir pasiruošę kovoms! Kiekvienas mini herojus gali išsitempti net iki 4 kartų savo paties ilgio. Ištempk ir supink herojus vienus su kitais, o tada stebėk, kaip jie po truputį grįžta atgal į savo pradinę formą ir dydį. Šioje įspūdingoje mega pakuotėje yra net 8 super tamprūs DC mini herojai – Betmenas, Supermenas (įprasti bei išskirtiniai, pasitaikantys itin retai), Džokeris, Flešas, Akvamenas ir Kiborgas. Išbandyk naują žaidimo būdą ir leisk „Goo Jit Zu“ herojams išgelbėti pasaulį!

Svarbu

CE ženklinimas yra prekės gamintojo deklaracija, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus (plačiau skaitykite čia).

Prekių nuotraukos bei video skirtos tik iliustraciniams tikslams. Originalių produktų parametrai, spalvos, užrašai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Vizualinė prekių medžiaga nenurodo prekių komplektacijos, tad būtina vadovautis rašytine informacija.

Kilus klausimams, lauksime Jūsų skambučio telefonu +370 602 88078 arba el. paštu [email protected]

Prekė priskirta prie patikusių sąrašo
Prekė pridėta palyginimui.