Figūrėlė Comansi Kukuxumusu su banglente

GARANTIJA VARTOTOJUI

  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija
  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija

Figūrėlė Comansi Kukuxumusu su banglente

480295
4.20

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (5 vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
NEMOKAMAI atsiimkite trečiadienį, gegužės 1 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)
Pristatymas 2-4 d.d. DPD (3,49 €)
Pristatymas 2-4 d.d. DPD Pick up (2,99 €)

Aprašymas

Šmaikšti Kukuxumusu serijos figūrėlė su banglente puikiai pralinksmins Jūsų kolegą ar draugą, kuriam labai reikia atostogų!

Gali turėti sąlyti su maistu. Tinka puošti gimtadienio tortus, o vėliau tapti linksma dekoracija ar žaislu, skirtu teminiams žaidimams.


Su figūrėlėmis vaikai žaidžia vaizduotės žaidimus (kitaip vadinamus – vaidmeninius, draminius, teminius, siužetinius, fantazijos, simbolinius). Tokie žaidimai prasideda nuo antrųjų vaiko gyvenimo metų ir tęsiasi skirtingomis formomis iki pilnametystės. Vaizduotės žaidime vaikai kuria žodinius ir protinius veikimo planus, prisiima vaidmenis, pertvarko objektus ir veiksmus taip, kad jais galėtų išreikšti savo jausmus ir mintis. Šie žaidimai gerina vaiko atmintį, turtina kalbą, plečia žodyną, stiprina vaiko gebėjimą samprotauti, net susidūrus su prieštaraujančiais faktais, skatina lankstų ir išradingą mąstymą.


Figūrėlės aukštis apie 10 cm.

Netinka jaunesniems nei 3 metų vaikams.

Rankų darbo, pagaminta Ispanijoje.


Atitinka ES sveikatos ir saugumo reikalavimus.

Atitinka visus žaislų kokybės standartus: EN 71.



Apie COMANSI



„Comansi“ gamina žaislus daugiau nei 50 metų. Turėdami didelę patirtį ir dar didesnę energiją, jie ir toliau tobulėja, diegia naujoves ir prisitaiko prie vaikų kartos.

Tai – profesionalų komanda, kuri džiaugiasi dirbdama, mėgaujasi kiekvienu projektu ir yra pasiryžusi augti kartu su įmone.

Įmonės misija – užtikrinti platų pasirinkimą žaislų, kurie leidžia vaikams augti ir tobulėti smagiai žaidžiant. Dizainas ir originalumas yra strateginiai „Comansi“ elementai, o kokybė – svarbiausia detalė. Šiandien „Comansi“ gamina populiariausių animacinių serialių herojų ir piktadarių figūrėlės.

Svarbu

CE ženklinimas yra prekės gamintojo deklaracija, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus (plačiau skaitykite čia).

Prekių nuotraukos bei video skirtos tik iliustraciniams tikslams. Originalių produktų parametrai, spalvos, užrašai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Vizualinė prekių medžiaga nenurodo prekių komplektacijos, tad būtina vadovautis rašytine informacija.

Kilus klausimams, lauksime Jūsų skambučio telefonu +370 602 88078 arba el. paštu [email protected]

Prekė priskirta prie patikusių sąrašo
Prekė pridėta palyginimui.