Vaikiškas dviratis Huffy Princess 14"

GARANTIJA VARTOTOJUI

  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija
  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija

Spalva
Rožinė
Wheel size
14"
Frame material
Steel
Additional training wheels
Yes
Frame size
Not specified
Maximum load
not specified
Type
Children's bike
Number of gears
1
Brake system
V-brake

Vaikiškas dviratis Huffy Princess 14"

768595
171.00

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (3 vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
NEMOKAMAI atsiimkite ketvirtadienį, gegužės 2 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)
Pristatymas 2-4 d.d. DPD (3,49 €)

Aprašymas

Atraskite Huffy Girls pasaulį ant „Disney Princess 14“ dviračio ir patirkite, koks jausmas būti Disnėjaus princese. Vaikiškas dviratis Huffy Pincess 14" skirtas pradedantiesiems, norintiems leistis į nežinią. Vaikai, kurie mokosi išlaikyti pusiausvyrą, įvertins plačius dviračio treniruoklius. Vaikai gali mygti pedalus, judėti ir sustoti su paprastais stabdžiais. 14- colių dygliuotos padangos, paminkštinta sėdynė kūdikių dviratis, kur tik gali važiuoti jūsų vaikas.Šis dviratis skirtas mažyliams, kurie mėgsta princeses ir mėgsta važinėti, vaikams nuo 4 iki 6 metų. Sėdynės aukštį galite reguliuoti pagal savo augantį vaiką.

Apie Huffy



130 metų linksmybių

Pramogos. Tai vos kelių raidžių Huffy palikimas, apimantis 130 metų šypsenų, naujovių ir laimėjimų. Sunku patikėti, kad viskas prasidėjo taip paprastai...

Huffy jau 130 metų kuria ir gamina dviračius vaikams ir suaugusiems, į savo asortimentą įtraukdamas ir elektrinius dviračius bei paspiriamus žaislus.

Svarbu

CE ženklinimas yra prekės gamintojo deklaracija, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus (plačiau skaitykite čia).

Prekių nuotraukos bei video skirtos tik iliustraciniams tikslams. Originalių produktų parametrai, spalvos, užrašai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Vizualinė prekių medžiaga nenurodo prekių komplektacijos, tad būtina vadovautis rašytine informacija.

Kilus klausimams, lauksime Jūsų skambučio telefonu +370 602 88078 arba el. paštu [email protected]

Prekė priskirta prie patikusių sąrašo
Prekė pridėta palyginimui.