Vonios žaislas „Ugniagesys Fredis“ Yookidoo

GARANTIJA VARTOTOJUI

  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija
  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija

Vonios žaislas „Ugniagesys Fredis“ Yookidoo

524865
38.99

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (5+ vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
NEMOKAMAI atsiimkite ketvirtadienį, gegužės 9 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)
Pristatymas 2-4 d.d. DPD (3,49 €)
Pristatymas 2-4 d.d. DPD Pick up (2,99 €)

Aprašymas

„Yookidoo“ savo stimuliuojančiais, interaktyviais ir inovatyviais produktais siūlo visiškai naują požiūrį į žaidimą ir mokymąsi. „Yookidoo“ asortimente – naujos produktų kategorijos, tapusios bestseleriais visame pasaulyje. „Yookidoo“ žaislai – tai linksmybės, pramoga, tyrinėjimai ir atradimai. Šis ryškiaspalvis prie vonios sienelės lengvai pritvirtinamas žaislas su šauniais efektais maudynes pavers tikru malonumu! Žaislas turi 4 keičiamas dalis: lanksčią žarną, purkštuką, vandens matuoklį ir besisukantį ratą. Visas šias dalis galima pritvirtinti prie ugniagesio šalmo arba vandens žarnos, o tada belieka pakelti svirtelę ir stebėti vandens efektus bei linksmai besivartančias Fredžio akis! Šis žaislas ekologiškas, nes nenaudoja papildomo vandens ir saugus, nes naudodamas vonios vandenį, užtikrina, kad jo temperatūra ir vandens lygis išliktų vienodas. Žaislas lavina mažylio motoriką, vaizduotę ir linksmina mažylį maudynių metu. Žaislas veikia su 4 x AA/LR6 baterijomis.

Svarbu

CE ženklinimas yra prekės gamintojo deklaracija, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus (plačiau skaitykite čia).

Prekių nuotraukos bei video skirtos tik iliustraciniams tikslams. Originalių produktų parametrai, spalvos, užrašai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Vizualinė prekių medžiaga nenurodo prekių komplektacijos, tad būtina vadovautis rašytine informacija.

Kilus klausimams, lauksime Jūsų skambučio telefonu +370 602 88078 arba el. paštu [email protected]

Prekė priskirta prie patikusių sąrašo
Prekė pridėta palyginimui.