• Išpardavimas!
  • Atsiimkite
Stalo teniso mini-stalas Joola Mini 90x45cm

GARANTIJA VARTOTOJUI

  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija
  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija

Svoris
5.70 kg
Aukštis
76 cm
Length
90 cm
Frame material
Not specified
Plotis
45 cm
Folding mechanism
yes
Type
Table Tennis Table
Transportation wheels
No
Intended use
Indoors
Outdoors
Table top material
MDF
Table top thickness
11 mm

Stalo teniso mini-stalas Joola Mini 90x45cm

266578
94.99
Akcija vyksta nuo: 2023-01-01 iki:
99.99
Turime Kauno parduotuvėje (1 vnt.)
Color

NEMOKAMAI atsiimkite šiandien, parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)
NEMOKAMAI pristatysime antradienį, balandžio 30 d. DPD (0,00 €)
NEMOKAMAI pristatysime antradienį, balandžio 30 d. DPD Pick up (0,00 €)

Aprašymas

Teniso stalas "Joola Mini" 90x45 cm - tai garsaus Vokietijos gamintojo, kuris šioje srityje pasižymi ilgametėmis tradicijomis, kabinoje ir lauke naudojamas teniso stalas. Jo matmenys yra mažesni nei kitų stalų, todėl jis tinka nedidelių matmenų patalpoms, sodo vakarėliams, komandų susibūrimams ar panašiems renginiams. Fantazija neribojama. Kamuoliukui atšokti galite panaudoti beveik viską.

Šis gaminys puikiai tinka net vaikams. Jis pasižymi nedideliu svoriu ir sulankstomomis stalo kojomis, kad būtų galima geriau laikyti. Į komplektą įeina tinklelis. Dėl visų šių faktų ir universalaus naudojimo šis stalas yra labai vertinamas gaminys tarp mėgėjiško stalo teniso žaidėjų.
 

Techniniai parametrai:

  • Kojos skersmuo: 19 mm
  • Įskaičiuotas tinklelis
  • Tinka naudoti laisvalaikiu

Apie Joola



 

Prekinį ženklą JOOLA įkūrė Karlas Frey, buvęs universalinių parduotuvių grupės Fr. Th. Jooss savininkas Landau mieste, Vokietijoje. Būtent Jooss sporto prekių skyrius 1952 m. įsitraukė į pirmojo stalo teniso stalo gamybą. 1954 metais stalo teniso stalų gamyba tapo atskiru grupės projektu, tad penktajame dešimtmetyje buvo priimtas sprendimas sukurti prekės ženklą JOOLA, kuris apjungia Jooss tinko ir Landau miesto pavadinimus.

1963 m., sulaukę milžiniškos sėkmės ir populiarumo, JOOLA tapo atskira kompanija ir persikėlė į Godramsteino miestą. Kompanija netrukus peraugo ir naujas patalpas, o gamybos pajėgumas nebuvo pakankamas, tad 1973 m. JOOLA, atidarė naujas Siebeldingen patalpas, kurios šiandien naudojamos kaip JOOLA Europos būstinė.

1979 m. Michael Bachtler, JOOLA vykdančiuoju direktoriumi dirbęs nuo 1968 m., tapo kompanijos CEO. Jis prisidėjo prie didžiausių kompanijos pasiekimų: tapimo 1996 m. Atlantos, 2000 m. Sidnėjaus ir 2004 m. Atėnų Olimpinių vasaros žaidynių pagrindiniu rėmėju. 2019 m. JOOLA prekės ženklą perėmė ilgalaikis kompanijos tiekėjas JAV – Sport Squad, Inc.

2020 m. Joola atnaujino savo logotipą. Stilizuota J raidė jame reiškia tris pagrindines JOOLA prekės ženklo vertybes: inovatoriškumą, įkvėpimą ir įsitraukimą.

Svarbu

CE ženklinimas yra prekės gamintojo deklaracija, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus (plačiau skaitykite čia).

Prekių nuotraukos bei video skirtos tik iliustraciniams tikslams. Originalių produktų parametrai, spalvos, užrašai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Vizualinė prekių medžiaga nenurodo prekių komplektacijos, tad būtina vadovautis rašytine informacija.

Kilus klausimams, lauksime Jūsų skambučio telefonu +370 602 88078 arba el. paštu [email protected]

Prekė priskirta prie patikusių sąrašo
Prekė pridėta palyginimui.