Knygelė Pionierius Vasaros Spalvų Karalystėje

GARANTIJA VARTOTOJUI

  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija
  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija

Knygelė Pionierius Vasaros Spalvų Karalystėje

479736
1.59

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (5+ vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
NEMOKAMAI atsiimkite ketvirtadienį, gegužės 2 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)
Pristatymas 2-4 d.d. DPD (3,49 €)

Aprašymas

Mokomės rašyti skaičius

Pagal. N. Lapinskienės muzikinę pasaką "Vasaros spalvų karalystėje": tegul mažieji mokosi skaičiuoti nuo 1 iki 10 smagiai ir spalvingai!

  • Knygelėje 32 paveikslėliai.
  • Kiekvieno paveikslėlio veikėją rasite N. Lapinskienės muzikinėje pasakoje "Vasaros spalvų karalystėje". Tad nuo šiol galėsite ne tik skaityti, dainuoti, kurti šokius, bet ir suteikti veikėjams spalvų. O kūrybinį procesą lydės žaismingas mokymasis skaičiuoti ir rašyti skaičius nuo 1 iki 10!
  • Puiki priemonė pradėti kelionę į skaičių pasaulį!

Paverskite mokymąsi malonumu!


Apie Pionierius



2009 m. išleidome pirmą lavinamąją dėlionę vaikams „Abėcėlė – gyvūnai“. Šiandien mes džiaugiamės galėdami pristatyti mūsų lavinamuosius žaidimus ir dėliones, kurie pelnė didžiulį pasisekimą vaikučių bei jų tėvelių tarpe ir suteikė galimybę mokytis lengvai ir linksmai!
Susipažinkite su nuostabiais lavinamaisiais žaidimais ir dėlionėmis, atraskite visiškai naują požiūrį į mokymąsi ir žaidimą, praplėskite savo akiratį daugybe spalvingų fotografijų!
Jūsų vaiko vaizduotei nebus ribų, o Jūs būsite nustebinti naujomis idėjomis ir aukšta kiekvieno žaidimo ir dėlionės kokybe!
Taigi, leiskimės kartu į šį naują, jaudinantį džiaugsmo ir atradimo pasaulį!

Svarbu

CE ženklinimas yra prekės gamintojo deklaracija, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus (plačiau skaitykite čia).

Prekių nuotraukos bei video skirtos tik iliustraciniams tikslams. Originalių produktų parametrai, spalvos, užrašai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Vizualinė prekių medžiaga nenurodo prekių komplektacijos, tad būtina vadovautis rašytine informacija.

Kilus klausimams, lauksime Jūsų skambučio telefonu +370 602 88078 arba el. paštu [email protected]

Prekė priskirta prie patikusių sąrašo
Prekė pridėta palyginimui.