• Išpardavimas!
  • Atsiimkite
Sraigtasparnis Silverlit Flybotic RC Air Fairy

GARANTIJA VARTOTOJUI

  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija
  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija

Sraigtasparnis Silverlit Flybotic RC Air Fairy

748277
40.99
Akcija vyksta nuo: 2023-12-31 iki:
46.99
Turime Kauno parduotuvėje (1 vnt.)

NEMOKAMAI atsiimkite šiandien, parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)
NEMOKAMAI pristatysime pirmadienį, balandžio 29 d. DPD (0,00 €)
NEMOKAMAI pristatysime pirmadienį, balandžio 29 d. DPD Pick up (0,00 €)

Aprašymas

„Flybotic“ – tai didžiulis radijo bangomis valdomų sraigtasparnių pasirinkimas! „Flybotic“ modeliai pagaminti iš tvirtų ir smūgiams atsparių medžiagų, kad žaidžiant nereiktų galvoti apie nieką kita! Sraigtasparnis „Air Panther“ yra lengvai ir tiksliai valdomas pulteliu, jis švelniai ir lėtai pakyla bei tolygiai skrenda. „Air Panther“ naudoja 2 kanalų infraraudonųjų spindulių valdymo sistemą su skaitmenine technologija, jis gali kilti, leistis, skristi į kairę, į dešinę bei pirmyn ir atgal. Sraigtasparnis skirtas naudoti patalpose, įkraunamas USB krovikliu.

Apie SILVERLIT



Nuo 1977 m. Silverlit sukūrė puikių žaislų vaikams visame pasaulyje – žaislų, kurie yra linksmi, inovatyvūs ir saugūs. Silverlit tai žino, nes ne tik svajoja ir kuria puikius žaislus, bet iš tikrųjų juos ir gamina.

Silverlit įsikūrę labai greitai gyvenančiame Hong Kongo mieste su 5 tūkst. darbuotojų daugiau nei 16-oje biurų visame pasaulyje. Kompanijos vertikaliai integruota veikla apima gaminių projektavimą, įrankius, inžineriją ir produkciją Donguano mieste esančioje gamykloje. 1994 m. Silverlit tapo pirmuoju žaislų gamintoju Azijojem apdovanotu ISO sertifikatu už visišką atitiktį pasauliniams standartams.

Svarbu

CE ženklinimas yra prekės gamintojo deklaracija, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus (plačiau skaitykite čia).

Prekių nuotraukos bei video skirtos tik iliustraciniams tikslams. Originalių produktų parametrai, spalvos, užrašai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Vizualinė prekių medžiaga nenurodo prekių komplektacijos, tad būtina vadovautis rašytine informacija.

Kilus klausimams, lauksime Jūsų skambučio telefonu +370 602 88078 arba el. paštu [email protected]

Prekė priskirta prie patikusių sąrašo
Prekė pridėta palyginimui.