Lovos baldakimas JaBaDaBaDo, žalias
Lovos baldakimas JaBaDaBaDo, žalias
  • Išpardavimas!
Lovos baldakimas JaBaDaBaDo, žalias
Lovos baldakimas JaBaDaBaDo, žalias

GARANTIJA VARTOTOJUI

  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija
  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija

Material
Polyester, cotton
Spalva
Multi
Product Size
Length 230 cm
Packing dimensions
60 x 58 cm

Lovos baldakimas JaBaDaBaDo, žalias

423084
58.99
Akcija vyksta nuo: 2023-12-01 iki:
69.99

Prekės likučiai:
Turime Kauno parduotuvėje (2 vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
NEMOKAMAI atsiimkite rytoj, parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)
Pristatymas 1-2 d.d. DPD (3,49 €)

Aprašymas

Fill the childrens sleep space with glamour with this canopy that just feels oh-so elegant. The canopy has plenty of fabric that is slightly transparent and gives a rich and embroidered feeling and hangs beautifully.

Sleep like the princess on the pea with this lovely canopy. It will transform the kids room to a magical place and make the sleeping area so cosy that even children will long to go to bed! The canopy can also be hung in the middle of the room to make an exciting play area. Or fill up the canopy with lots of pillows and create a cosy reading corner. No matter how the canopy is used, it will provide a decorative detail that gives the children's room a luxurious feel. You can also use our matching cloth bunting, pillows and storage baskets. Points:

  • Suitable for cots, junior beds/children’s beds or as a den/tent.
  • Machine wash at 30 degrees.
  • Has string so it can be hung from the ceiling.                                                            
  • Canopy is made to fit any size bed. 
  • Can be hung from a ceiling hook or eyelet screw; not included.

  

Apie JaBaDaBaDo



JaBaDaBaDo yra švedų dizaino kompanija, kurianti ir gaminanti vaikiškus medinius žaislus, baldus ir dekoracijas vaikų ir kūdikių kambariams. Savo produkcijoje įmonė apjungia smagius dizainus, unikalius raštus ir modernias spalvas.

Įmonę 1993 m. įkūrė sutuoktiniai Eva ir Calle. Jų abiejų aistra – dizainas ir vaikams rankomis kurti žaislai bei dekoracijos. Dabar naujausia JaBaDaBaDo kolekcija parduodama ne tik Skandinavijoje, bet ir didžiojoje dalyje Europos, tačiau tai ne riba – įmonė kasdien plečiasi ir augina savo tiekėjų ratą.

JaBaDaBaDo filosofija paremta meile vaikams ir noru kurti aukštos kokybės ir išskirtinio dizaino produktus, kurie padės vaikų raidai, prisidės prie jų linksmybių, vaizduotės lavėjimo ir leis jiems linksmintis valandų valandas!

Visi produktai kuriami įmonės gamykloje iš kruopščiai atrinktų, aukščiausios kokybės medžiagų. Didžioji kiekvienos kolekcijos produktų dalis pagaminta iš natūralių medžiagų, tokių kaip mediena ir medvilnė. Tai – medžiagos, kurios pateisins visus tėvų lūkesčius kokybės ir patvarumo atžvilgiu: šie žaislai tarnaus net kelioms kartoms!

Svarbu

CE ženklinimas yra prekės gamintojo deklaracija, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus (plačiau skaitykite čia).

Prekių nuotraukos bei video skirtos tik iliustraciniams tikslams. Originalių produktų parametrai, spalvos, užrašai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Vizualinė prekių medžiaga nenurodo prekių komplektacijos, tad būtina vadovautis rašytine informacija.

Kilus klausimams, lauksime Jūsų skambučio telefonu +370 602 88078 arba el. paštu [email protected]

Prekė priskirta prie patikusių sąrašo
Prekė pridėta palyginimui.