Vaikiškas pufas-žvaigždė Misioo - auksinis

GARANTIJA VARTOTOJUI

  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija
  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija

Vaikiškas pufas-žvaigždė Misioo - auksinis

227269
94.99

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (5+ vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
NEMOKAMAI atsiimkite pirmadienį, birželio 3 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)
Pristatymas 20+ d.d. DPD (3,90 €)

Aprašymas

Patogus, vaikams skirtas pufas yra pagamintas iš aukščiausios kokybės poliuretano putos. Užvalkalas su užtrauktuku, pagamintas iš labai švelnaus veliūrinio audinio. Jis gali būti nuimamas ir skalbiamas skalbimo mašinoje (didžiausia skalbimo temperatūra 30 laipsnių).

Matmenys:

Sėdynės diametras 40 cm

☀  Visas sėdynės plotis 54 cm

Aukštis: 25 cm

Poliuretano puta ir medžiagos naudojamos užvalkalo gamyboje yra sertifikuotos ir saugios vaikams. Pufas yra skirtas vaikams, kurie jau gali sėdėti savarankiškai ir yra vyresni nei 12 mėnesių.

Apie MISIOO



MISIOO yra šeimos kompanija, įkurta 2016 m. Įmonės didžiausia aistra yra suteikti džiaugsmą jūsų vaikams. Jos misija – tiekti aukščiausios kokybės produktus, garantuojat saugumą.

MISIOO prekės ženklas atpažįstamas pasaulio mastu! Šiuo metu mes veikiame 7 valstybėse. JAE, JAV, Skandinavijoje ir kitur.

Svarbu

CE ženklinimas yra prekės gamintojo deklaracija, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus (plačiau skaitykite čia).

Prekių nuotraukos bei video skirtos tik iliustraciniams tikslams. Originalių produktų parametrai, spalvos, užrašai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Vizualinė prekių medžiaga nenurodo prekių komplektacijos, tad būtina vadovautis rašytine informacija.

Kilus klausimams, lauksime Jūsų skambučio telefonu +370 602 88078 arba el. paštu [email protected]

Prekė priskirta prie patikusių sąrašo
Prekė pridėta palyginimui.