Sodo sūpynės KBT Grandoh, juodos
Sodo sūpynės KBT Grandoh, juodos
Sodo sūpynės KBT Grandoh, juodos
Sodo sūpynės KBT Grandoh, juodos

GARANTIJA VARTOTOJUI

  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija
  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija

Sodo sūpynės KBT Grandoh, juodos

734325
125.00

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (5+ vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
NEMOKAMAI atsiimkite antradienį, gegužės 7 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)
Pristatymas 3-7 d.d. DPD (4,90 €)

Aprašymas

Šios tvirtos KBT Grandoh lizdo sūpynės pagamintos tik iš juodos spalvos. Ar ketinate išsitiesti ant "Grandoh" lizdinių sūpynių, ar einate kartu? KBT Grandoh lizdinės sūpynės, kurių didžiausia apkrova yra 150 kg, gali atlaikyti daug! KBT Grandoh supynės turi plieninį rėmą su visais apvaliais paminkštinimais ir yra pagamintos iš vandens nepraleidžiančio audinio. Pintos juodos virvės aukštį galima reguliuoti. "Grandoh" lizdo sūpynės tinka 200-240 cm aukščio sūpynių rėmams. Sūpynės tiekiamos nesumontuotos kompaktiškoje dėžutėje su aiškiomis surinkimo instrukcijomis. Lizdo sūpynės turėtų būti naudojamos tik kartu su sūpynės kabliais su nailoniniu guoliu. Sūpynėms su lizdais kabinti rekomenduojame naudoti gaminio numerį 7094.095 arba 7094.096, arba panašius kitų gamintojų kablius. Dėl galimo nusidėvėjimo, kuris gali atsirasti dėl metalo dilimo, metalinę pakabos sistemą be šarnyrinio elemento naudojate savo rizika.

Svarbu

CE ženklinimas yra prekės gamintojo deklaracija, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus (plačiau skaitykite čia).

Prekių nuotraukos bei video skirtos tik iliustraciniams tikslams. Originalių produktų parametrai, spalvos, užrašai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Vizualinė prekių medžiaga nenurodo prekių komplektacijos, tad būtina vadovautis rašytine informacija.

Kilus klausimams, lauksime Jūsų skambučio telefonu +370 602 88078 arba el. paštu [email protected]

Prekė priskirta prie patikusių sąrašo
Prekė pridėta palyginimui.