Šalmas Uvex Kid 2 cc jungle
Šalmas Uvex Kid 2 cc jungle
Šalmas Uvex Kid 2 cc jungle
Šalmas Uvex Kid 2 cc jungle
Šalmas Uvex Kid 2 cc jungle
Šalmas Uvex Kid 2 cc jungle
Šalmas Uvex Kid 2 cc jungle
Šalmas Uvex Kid 2 cc jungle
Šalmas Uvex Kid 2 cc jungle
Šalmas Uvex Kid 2 cc jungle
Šalmas Uvex Kid 2 cc jungle
Šalmas Uvex Kid 2 cc jungle

GARANTIJA VARTOTOJUI

  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija
  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija

Gamintojas
Uvex
Pavadinimas
Šalmas Uvex Kid 2 cc jungle
Kodas
HELM1992
EAN kodas
4043197346922

Šalmas Uvex Kid 2 cc jungle

750113
41.99

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (5 vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
NEMOKAMAI atsiimkite pirmadienį, gegužės 6 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)
Pristatymas 2-3 d.d. DPD (3,49 €)

Aprašymas

Yra reikalavimų. Standartai. Ir yra UVEX. Mes ne tik atitinkame aukštus reikalavimus, lūkesčius ir standartus, bet ir juos viršijame. Komiksai, komiksai, komiksai! Vaikams patinka UVEX kid 2 cc su ypatinga matine apdaila. Tėvai vertina tai, kad itin lengvas inmould šalmas užtikrina patikimą apsaugą bet kokioje situacijoje. Nesvarbu, ar tai pirmieji keli klibantys metrai važiuojant balansiniu dviratuku, ar kelionės su mama ar tėčiu vaikui - mažiausiems dviračių naudotojams reikia didžiausios apsaugos. Būtent todėl buvo sukurtas itin lengvas UVEX kid 2 cc. Jis užtikrina patikimą apsaugą ir puikiai atrodo dėl smagių komiksų motyvų. Dėl IAS sistemos inmould šalmas saugiai priglunda ir neslysta. Aštuonios ventiliacijos angos padeda mažoms galvoms išlaikyti vėsą. Jaunesniųjų / vaikų serija Pagaminta Vokietijoje Dydis: 46-52 cm 8 vėdinimo kanalai Svoris: nuo 185 g Inmould apvalkalas Trikampis šviesos diodas (pasirinktinai, neįtrauktas į komplektą) Šviesą atspindintis lipdukas ant reguliavimo ratuko IAS reguliavimo sistema Puikiai priglunda: optimalus individualus reguliavimas pagal galvos apimtį Monomatinė sagtis FAS dirželis Nuimamas pamušalas: Pagrindinės pagalvėlės Technologija Inmould apvalkalas - apsauginė EPS medžiaga į polikarbonato apvalkalą yra įpurškiama tiesiai į putas. Ši technologija leidžia sukurti lengvą šalmą, pasižymintį didžiausiu atsparumu smūgiams. Puikus EPS vidinio sluoksnio ir polikarbonato išorinio sluoksnio sujungimas. EPS - tai medžiaga, kurioje yra mikroskopinių oro kamerų. Jos veiksmingai sugeria kritimo metu susidarančias smūgio jėgas. Pagrindinės pagalvėlės - vidinės savybės turi didelę įtaką šalmo komfortui. Kabliukų ir kilpų užtrauktukai leidžia lengvai nuimti ir nuplauti. Monomatic - Daugiapakopis ir anatomiškai suformuotas UVEXs monomatic patogus užsegimas atsidaro ir užsidaro vienu mygtuko paspaudimu, tik viena ranka. Dirželis ant smakro visada puikiai priglunda. FAS - Fast Adapting System diržai gali būti lengvai ir nepertraukiamai pritaikomi prie tikslios jūsų galvos formos. Šalmas tvirtai laikosi ant galvos bet kokioje situacijoje, o diržai visada yra geriausioje padėtyje. IAS - UVEX IAS reguliavimo sistema leidžia tiksliai ir individualiai pritaikyti šalmą prie galvos apimties tik viena ranka. Kad gautumėte tinkamą šalmo dydį, išmatuokite savo galvos apimtį. Dėvėdami UVEX šalmą užtikrinsite savo saugumą. Kiekvienas šalmas griežtai išbandomas mūsų bandymų centre, kad būtų užtikrinta jo kokybė ir veikimas. Standartai: EN 1078 / TÜV GS / CE

Apie Uvex



Prekės ženklą uvex (uv-ex = ultravioletine spinduliuote neapšviečiamas) šešto dešimtmečio viduryje pirmą kartą pristatė Rainer Winter, UVEX WINTER HOLDING GmbH & Co.KG, įsikūrusios Fiurte, Vokietijoje, generalinis direktorius, ir sukūrė akinių nuo saulės liniją. Netrukus uvex tapo skėtiniu prekės ženklu, kuriuo buvo žymimi visi sportiniai gaminiai, o nuo septintojo dešimtmečio vidurio jis buvo išplėstas, įtraukiant saugos skyrių.

Nuo tada visi sporto ir laisvalaikio produktai (slidės, šalmai, dviratininkų, raitelių, slidinėtojų akiniai) pagaminti UVEX SPORTS GmbH & Co. KG, Fiurtas, ir visi pramonės sektoriaus produktai (apsauginiai akiniai, šalmai, klausos ir rankų apsaugos, apsauginė avalynė ir darbo drabužiai), kuriuos gamina UVEX SAFETY GROUP GmbH & Co. KG., Fiurtas, buvo sujungti į vieną prekės ženklą: uvex.

Siekiant įsitvirtinti JAV rinkoje, 1980 m. Smitfilde, Rodo saloje, buvo įkurta dukterinė bendrovė UVEX WINTER OPTICAL, Inc. Ši dukterinė įmonė savo gamykloje taip pat gamino apsauginius akinius. 1993 m. uvex apsaugos padalinys palaipsniui buvo parduotas prancūzų Bacou Group, įskaitant teises į prekių ženklą JAV. Tačiau uvex grupė išsaugojo visą sporto padalinį.

Todėl Vakarų pusrutulyje (Šiaurės, Centrinėje ir Pietų Amerikoje) uvex prekės ženklą, susijusį su saugos padaliniu, dabar naudoja tik Sperian group (priklausanti Honeywell International). tačiau uvex sporto gaminius platina uvex group. Rytų pusrutulyje (Europoje, Azijoje, Australijoje, Afrikoje) abiejų padalinių prekių ženklų teises vis dar turi uvex group (Vokietija).

Svarbu

CE ženklinimas yra prekės gamintojo deklaracija, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus (plačiau skaitykite čia).

Prekių nuotraukos bei video skirtos tik iliustraciniams tikslams. Originalių produktų parametrai, spalvos, užrašai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Vizualinė prekių medžiaga nenurodo prekių komplektacijos, tad būtina vadovautis rašytine informacija.

Kilus klausimams, lauksime Jūsų skambučio telefonu +370 602 88078 arba el. paštu [email protected]

Prekė priskirta prie patikusių sąrašo
Prekė pridėta palyginimui.