Robotas ŠVARUOLIS, STEM
Robotas ŠVARUOLIS, STEM
Robotas ŠVARUOLIS, STEM
Robotas ŠVARUOLIS, STEM
Robotas ŠVARUOLIS, STEM
Robotas ŠVARUOLIS, STEM
Robotas ŠVARUOLIS, STEM
Robotas ŠVARUOLIS, STEM
Robotas ŠVARUOLIS, STEM
Robotas ŠVARUOLIS, STEM

GARANTIJA VARTOTOJUI

  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija
  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija

Robotas ŠVARUOLIS, STEM

480097
19.99

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (5+ vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
NEMOKAMAI atsiimkite trečiadienį, gegužės 1 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)
Pristatymas 2-4 d.d. DPD (3,49 €)
Pristatymas 2-4 d.d. DPD Pick up (2,99 €)

Aprašymas

STEM santrumpa žymi gamtos mokslų (angl. –Science), technologijų  (angl. –Technology),  inžinerijos (angl. –Engineering) ir matematikos (angl. –Mathematics) sritis. STEM ugdymas – integralus, į kompleksišką tikrovės reiškinių pažinimą, pritaikymą ir problemų sprendimą kreipiantis mokinių gebėjimų ugdymas gamtos mokslų, matematikos, technologijų ir inžinerijos kontekste. Tai naujas mokymo(si) metodas, kuris turi dvi pagrindines charakteristikas:

  1. Šių sričių mokymas(is) yra multidisciplininis ir visuomet apima bent 2 sritis.
  2. Mokoma(si) inžinerijos, teorines žinias pritaikant technologinių problemų sprendime.

Ką lavina STEM žaidimai?

Vaikai, mąstydami ir ieškodami problemų sprendimo, yra mokomi išspręsti realias problemas. Iškeldami hipotezes ir idėjas, vaikai išmoksta samprotauti ir ieškoti būdo spręsti problemas, bei lengviau įsisavina naują informaciją ir lavina savo įgūdžius.

Apie produktą:

  • Vaikas turi pats susijungti laidus taip, kad siurblys veiktų. Nesitikėkite, kad siurblys galės pakeisti namie įprastinį siurblį, jis daugiau kaip siurblio vaikas - daug juda, aplink tvarkos nedaugėja :)
  • Puiki priemonė pagerinti konstravimo, inžinerines kompetencijas.
  • Rekomenduojamas amžius 8+
  • Įspėjimas! Dėl smulkių detalių netinka jaunesniems nei 3 metų vaikams. Užspringimo rizika.
  • Baterijos į rinkinį neįeina.
  • Pagaminta Kinijoje, specialiu JUGUETRONICA, Ispanija užsakymu.

Apie Juguetronica



JUGUETRÓNICA gimė 2003 m. kaip maža parduotuvė, kurios tikslas – pristatyti naujausius technologinius žaislus ir originalius prietaisus. Būtent šis tikslas įpareigojo įmonę dalytis technologinėmis naujovėmis su klientais, kurie yra neatsiejama bendrovės DNR dalis.

Daugiau nei po dešimtmečio JUGUETRÓNICA smarkiai išsiplėtė. Šiandien ji turi didžiulę internetinę parduotuvę ir prekinį ženklą, kurio produktai parduodamai daugiau nei 400 įstaigų ir 36 prekybos vietose visame Pirėnų pusiasalyje.

Nors įmonė taip išaugo, tačiau viena išliko nepakitę – noras populiarinti technologijas, nuolatinis ieškojimas, galimybė stebėtis ir mėgautis vaikų atradimais. Galų gale aistra, dėl kurios viskas prasidėjo, yra ne tik neprarasta, bet ir dar gyvesnė. Tai JUGUETRÓNICA išskiria, skatina žengti į priekį ir tobulėti kiekvieną dieną.

Svarbu

CE ženklinimas yra prekės gamintojo deklaracija, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus (plačiau skaitykite čia).

Prekių nuotraukos bei video skirtos tik iliustraciniams tikslams. Originalių produktų parametrai, spalvos, užrašai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Vizualinė prekių medžiaga nenurodo prekių komplektacijos, tad būtina vadovautis rašytine informacija.

Kilus klausimams, lauksime Jūsų skambučio telefonu +370 602 88078 arba el. paštu [email protected]

Prekė priskirta prie patikusių sąrašo
Prekė pridėta palyginimui.