Razor C35 Elektrinis motoroleris

GARANTIJA VARTOTOJUI

  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija
  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija

Razor C35 Elektrinis motoroleris

1128725
623.00

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (2 vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
NEMOKAMAI atsiimkite pirmadienį, birželio 24 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)
Pristatymas 2-4 d.d. DPD (3,49 €)

Aprašymas

SKLANDŽESNIS, IŠMANESNIS KELIONĖS KREIPIMAS
Razor naujoviška ofsetinio rato konstrukcija turi Super Cushion™ 12,5 colio (318 mm) priekinę pneumatinę padangą, kartu su 8,5 colio (216 mm) galine pneumatine padanga, kad būtų užtikrintas puikus komfortas važiuojant nelygiais ar nelygiais paviršiais. O didžiausias greitis iki 18 mylių per valandą (25 km/h) veikiant sportiniam režimui, jūsų kelionė į darbą ir atgal gali būti netgi greitesnė nei anksčiau.

PALIKITE DIALŲ NERIMĄ DULKĖSE
C35 yra ilgo nuotolio elektrinis paspirtukas, kuris nuves jus ten, atgal ir kur norite nuvažiuoti (taikomi vietiniai įstatymai). Su galingu 37 V įkraunamu ličio jonų akumuliatoriumi vienu įkrovimu nuvažiuosite iki 18 mylių (29 km).

SULENKITE IR NEŠĖKITE
Kai ateina laikas įšokti į traukinį, eiti į biurą arba mesti savo daiktus į automobilį, kad galėtumėte pabėgti, C35 sulankstomas rėmas ir greitai atleidžiamas skląsčio dizainas leidžia lengvai supakuoti daiktus per kelias sekundes.

Apie Razor



Svarbu

CE ženklinimas yra prekės gamintojo deklaracija, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus (plačiau skaitykite čia).

Prekių nuotraukos bei video skirtos tik iliustraciniams tikslams. Originalių produktų parametrai, spalvos, užrašai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Vizualinė prekių medžiaga nenurodo prekių komplektacijos, tad būtina vadovautis rašytine informacija.

Kilus klausimams, lauksime Jūsų skambučio telefonu +370 602 88078 arba el. paštu [email protected]

Prekė priskirta prie patikusių sąrašo
Prekė pridėta palyginimui.