Mašinėlė BERG Duo Coaster BFR
Mašinėlė BERG Duo Coaster BFR
Mašinėlė BERG Duo Coaster BFR
Mašinėlė BERG Duo Coaster BFR
Mašinėlė BERG Duo Coaster BFR
Mašinėlė BERG Duo Coaster BFR
Mašinėlė BERG Duo Coaster BFR
Mašinėlė BERG Duo Coaster BFR

GARANTIJA VARTOTOJUI

  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija
  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija

Svoris
79 kg
Maximum load
200 kg
Drive
BFR
CE Certified
Yes
Age group
6Y +

Mašinėlė BERG Duo Coaster BFR

334166
1 983.00

NEMOKAMAI atsiimkite trečiadienį, gegužės 8 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)
NEMOKAMAI pristatysime antradienį, gegužės 7 d. DPD (0,00 €)
NEMOKAMAI pristatysime antradienį, gegužės 7 d. DPD Pick up (0,00 €)

Aprašymas

"BERG Duo Coaster" - tai naujas 2 asmenų kalnelis, specialiai sukurtas nuomos rinkai. Dėl nedidelio svorio ir dvigubos pavaros šis kalnelis suteikia fantastišką važiavimo patirtį. BRF pavaros sistema reiškia, kad naudotojas gali tiek stabdyti, tiek važiuoti atbuline eiga tiesiog mindamas pedalus atgal. Dėl to važiavimas tampa ne tik itin saugus, bet ir itin malonus!

Be standartinės BRF dvigubos pavaros, "BERG Duo Coaster" galima įsigyti ir su E-BFR dviguba pavara. Su galingu 250 W viduryje sumontuotu varikliu "DuoCoaster" dar greičiau įsibėgėja, o važiuoti tampa dar smagiau!

"Duo Coaster" sukonstruotas su XXL rėmu, todėl tinka ir itin aukštiems žmonėms. Be to, "De Duo Coaster" turi pasukamąją ašį, todėl optimaliai laikosi ant kelio ir užtikrina, kad visi 4 ratai visada būtų ant žemės. Surenkant vairą galima montuoti kairėje arba dešinėje pusėje. Taigi riedžiu galima važinėti bet kurioje šalyje.

"Duo Coaster" važiavimo sistema leidžia tiek vairuotojui, tiek pasieniečiui minti pedalus, stabdyti ir važiuoti atbuline eiga. Dėl XXL rėmo jis tinka vaikams nuo 6 metų iki suaugusiųjų iki 2,10 m ūgio! Kad būtų užtikrintas didesnis saugumas, "Duo Coaster" taip pat turi rankinį ir stovėjimo stabdį.

  • Važiavimo malonumas dviems, tinka naudotojams nuo 6 metų
  • .
  • Tvirtos pneumatinės padangos su giliu protektoriumi.
  • BFR sistema. Lengva, greita ir saugu!
  • Dėl pasukamosios ašies pagerintas sukibimas su keliu.
  • Nepakeliamas vairavimo malonumas dėl pedalų atramos.
  • Sėdynė reguliuojama į 6 skirtingas padėtis.

Apie BERG



BERG sukaupė daugiau nei 30 metų patirtį kuriant, gaminant ir parduodant lauko pramogų įrenginius! Kompanijos kuriamos mašinėlės ir batutai garantuoja puikiai praleistą laiką po atviru dangumi.

BERG mašinėlės pradėtos gaminti viename Olandijos ūkio klėtyje. Tai buvo pirmasis žingsnis sėkmingos tarptautinės kompanijos įkūrimo link. Šiuo metu BERG mašinėlės parduodamos daugiau nei 56 šalyse. BERG savo gaminiams kelia itin aukštus kokybės ir saugumo standartus, visi gaminiai testuojami net keletą kartų, taip užtikrinant neprilygstamą kokybę.

BERG komandą sudaro patyrę dizaineriai ir inžinieriai, kurie kasdien dirba tam, kad tobulintų ir gerintų savo gaminius. Kasdien jie pasitelkia naujoves, technologijas ir stengiasi pagerinti produktų kokybę, saugumą, patogumą, dizainą ir funkcionalumą.

Pasirinkę BERG – nesuklysite, nes BERG – kokybės sinonimas.

Svarbu

CE ženklinimas yra prekės gamintojo deklaracija, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus (plačiau skaitykite čia).

Prekių nuotraukos bei video skirtos tik iliustraciniams tikslams. Originalių produktų parametrai, spalvos, užrašai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Vizualinė prekių medžiaga nenurodo prekių komplektacijos, tad būtina vadovautis rašytine informacija.

Kilus klausimams, lauksime Jūsų skambučio telefonu +370 602 88078 arba el. paštu [email protected]

Prekė priskirta prie patikusių sąrašo
Prekė pridėta palyginimui.