Vaikiškas dviratis Huffy Star Wars 16"

GARANTIJA VARTOTOJUI

  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija
  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija

Spalva
Pilka
Wheel size
16"
Frame material
Steel
Maximum load
22kg
Type
Children's bike
Age group
5-7 years

Vaikiškas dviratis Huffy Star Wars 16"

768591
190.00

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (5+ vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
NEMOKAMAI atsiimkite trečiadienį, gegužės 1 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)
Pristatymas 2-4 d.d. DPD (3,49 €)

Aprašymas

Įsivaizduokite savo vaiko nuotykius su „The Mandalorian“ ant šio vaikiško dviračio! Šis dviratis skirtas pradedantiesiems motociklininkams, norintiems pabėgti nuo nežinojimo. Vaikai, kurie mokosi išlaikyti pusiausvyrą, įvertins plačius treniruoklius ant šio dviračio. Vaikai gali mygti pedalus, judėti ir sustoti su paprastais stabdžiais. Kūdikių dviratis su 16 colių dygliuotomis padangomis, plieniniu rėmu ir paminkštinta sėdyne puikiai tiks visur, kur vaikas eitų. Šis dviratis, skirtas mažiems vaikams, mėgstantiems Žvaigždžių karus ir mėgstantiems važiuoti, skirtas 5-7 metų vaikams. Sėdynės aukštį galite reguliuoti pagal augantį vaiką.


Apie Huffy



130 metų linksmybių

Pramogos. Tai vos kelių raidžių Huffy palikimas, apimantis 130 metų šypsenų, naujovių ir laimėjimų. Sunku patikėti, kad viskas prasidėjo taip paprastai...

Huffy jau 130 metų kuria ir gamina dviračius vaikams ir suaugusiems, į savo asortimentą įtraukdamas ir elektrinius dviračius bei paspiriamus žaislus.

Svarbu

CE ženklinimas yra prekės gamintojo deklaracija, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus (plačiau skaitykite čia).

Prekių nuotraukos bei video skirtos tik iliustraciniams tikslams. Originalių produktų parametrai, spalvos, užrašai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Vizualinė prekių medžiaga nenurodo prekių komplektacijos, tad būtina vadovautis rašytine informacija.

Kilus klausimams, lauksime Jūsų skambučio telefonu +370 602 88078 arba el. paštu [email protected]

Prekė priskirta prie patikusių sąrašo
Prekė pridėta palyginimui.