Gimnastikos sienelė su skersiniu prisitraukimams inSPORTline Steadyline, 200x80cm
Gimnastikos sienelė su skersiniu prisitraukimams inSPORTline Steadyline, 200x80cm
Gimnastikos sienelė su skersiniu prisitraukimams inSPORTline Steadyline, 200x80cm
Gimnastikos sienelė su skersiniu...
Gimnastikos sienelė su skersiniu...
Gimnastikos sienelė su skersiniu...

WARRANTY

  • 30 days return policy
  • 24 month product warranty
  • Free consultation
  • 30 days return policy
  • 24 month product warranty
  • Free consultation

Height
200 cm
Depth
11.5 cm
Width
80 cm
Vertical bar material
Spruce wood
Crossbar material
Spruce wood
Number of crossbars
7 pcs.
Maximum load
130 kg
Type
Gymnastic bar
Bar width
3 cm
Bar height
4 cm
Spacing between crossbars
27.5 cm

Gimnastikos sienelė su skersiniu prisitraukimams inSPORTline Steadyline, 200x80cm

590974
€196.00

Stock Quantity:
Available in Kaunas store (1 pcs)
Available in Supplier store (1 pcs)
Delivery terms:
NEMOKAMAI atsiimkite rytoj, parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (€0.00)
Prekę pristatysime Jums per: 2-3 d.d. DPD (€6.90)

Description

Sieniniai strypai inSPORTline Steadyline 200 x 80 cm yra aukštos kokybės paprasto dizaino sieniniai strypai. Strypai pagaminti iš šviesios eglės medienos, kuri puikiai tinka sieniniams strypams. Kadangi tai natūrali medžiaga, tai reiškia, kad šie sieniniai strypai yra netoksiški. Sienų strypai padengti bespalviu laku, todėl yra dar patvaresni ir atsparesni išorinėms jėgoms. Taip pat galite įvertinti jų lengvą montavimą ir saugumą.

Be to, sieniniai strypai puikiai atrodo ir juos lengva prižiūrėti. Dėl 130 kg svorio ribos Sieniniai strypai inSPORTline Steadyline 200 x 80 cm tinkami kiekvienai namų sporto salei ir tinka tiek suaugusiesiems, tiek vaikams. Dėl savo universalumo šie sieniniai strypai puikiai tinka viso kūno treniruotėms (nuo judesio preso, sėdmenų, nugaros, kojų ir rankų raumenų stiprinimo iki tempimo).

Sieniniai strypai yra puiki daugiafunkcinė treniruočių priemonė. Tačiau jų universalumą galima dar labiau išplėsti naudojant įvairius priedus.









Dėka pridedamo atitraukimo strypo, kurį galite pakabinti ant bet kurio iš skersinių, galėsite mankštinti nugaros raumenis ir likusią viršutinę kūno dalį. Taip pat galite įvertinti vieną iš mūsų pasipriešinimo juostų. Jos suteikia pasipriešinimą ir sumažina svorį, su kuriuo dirbate, todėl leidžia net pradedantiesiems atlikti šiuos sunkius pratimus. Tačiau jei manote, kad tokie pratimai per lengvi, galite pabandyti dirbti su kūno svoriais.






Kitas populiarus priedas yra pakabos sistema. Ją galima lengvai pritvirtinti prie vieno iš skersinių, todėl siūloma įvairių kūno masės pratimų variantų. Galbūt įvertinsite jos kompaktišką dydį, didelę svorio ribą ir platų ilgio reguliavimo diapazoną.










Taip pat galite pritvirtinti treniruoklius arba pasipriešinimo juostas, kurios veikia su pasipriešinimu ir tinka visiems (dėl savo universalumo). Jos puikiai tinka ne tik atitempimui, bet ir padeda turintiems raumenų koordinacijos problemų ar atsigaunantiems po traumų.













Paskutinis, bet ne mažiau svarbus dalykas - jums tikrai patiks suoliukas sieninėms štangoms, tinkantis šuoliukams, atsispaudimams, hantelių pratimams ir pan. Suoliuką taip pat galite apversti ir atlikti pratimus kampu.










About inSPORTline



 

inSPORTline is the biggest Czech supplier of fitness equipment, fitness trainers and exercise accessories. Its range of products includes mainly electrical and manual trainers, multi-gyms and smaller workout equipment for users of all ages, available for home, amateur and professional (commercial) use.

inSPORTline also offers massage and relaxation chairs, massage tables, and assorted accessories. You can choose from various massage chair models with differing functions and programs, massage tables and all available accessories, both for home use or professional massage parlour.

inSPORTline provides products and sets of products for strength and endurance training, losing weight, improving your fitness, exercising using your own weight, workout and other forms of exercise. There are also a lot of yoga and Pilates products for stretching your muscles and subsequent regeneration.

Important

Product photos and videos are for illustrative purposes only. The parameters, colors, inscriptions, dimensions, sizes, functions, and / or any other properties of the original products may look different from reality due to their visual features, so please refer to the product properties specified in the product descriptions. The visual material of the goods does not indicate the set of goods, so it is necessary to follow the written information.

If you have any questions, we will be waiting for your call by phone +370 602 88078 or e-mail. email [email protected]

Product added to wishlist
Product added to compare.