Patalynė

Filtruoti:
Pristatymas
Kaina
Prekinis ženklas
Filtravimas
Patalynės komplektas vaikiškai lovytei Lorelli First...
  • Išpardavimas!
  • Atsiimkite
Patalynė
Patalynės komplektas vaikiškai lovytei Lorelli First Dreams, rožinis
1-2 d.d.    Liko: 1 vnt.
28.99
Akcija vyksta nuo: 2023-12-01 iki:
- 15 %
Miegmaišis kūdikiui Lorelli Classic Summer Za Za Grey, 0-6m
  • Išpardavimas!
  • Atsiimkite
Patalynė
Miegmaišis kūdikiui Lorelli Classic Summer Za Za Grey, 0-6m
1-2 d.d.    Liko: 1 vnt.
12.99
Akcija vyksta nuo: 2023-12-01 iki:
- 19 %

Vaikiška patalynė

Tėveliai ilgai ir atsakingai savo mažiesiems renka lovytes, tačiau ne ką mažiau dėmesio turi skirti patalynei, kuri taip pat gali paveikti poilsio kokybę. Žinoma, vaikiškos patalynės komplektai užima itin platų asortimentą, tačiau žinant kelis svarbius aspektus išsirinkti bus tikrai nesudėtinga.

Geriausi patalynės komplektai vaikams: į ką atsižvelgti?

Prieš mažyliui atkeliaujant į šį pasaulį, tėveliai įsigyja lovytę, o po to antklodę, pagalvę, galiausiai – papildomus reikmenis, tokius kaip lovos apsaugas, baldakimą. Patalynė yra antras pagal svarbą pirkinys, kuris turėtų sulaukti taip pat nemažai dėmesio. Renkantis patalynę verta atsižvelgti į jos medžiagos sudėtį – patalynė vaikams turėtų būti pagaminta iš natūralių pluoštų, tokių kaip medvilnė ar vilna. Būtinai patikrinkite, ar prekės aprašyme yra užrašas 100 % medvilnė. Teigiama, kad įvairios sintetinės medžiagos, pavyzdžiui, viena dažniausių – poliesteris, yra kenksmingos vaikų odai, dažnai gali sukelti alergijas ar su kvėpavimu susijusias ligas. Žiemą nuo sauso oro sintetika elektrinasi, o po antklode esantis oras negali laisvai cirkuliuoti.

Pasirinkę natūralią medžiagą tėveliai ima galvoti, kokios spalvos patalynė būtų gražiausia jų atžalai. Kūdikiams tėveliai išrinks subtilesnių atspalvių užvalkalus, o ūgtelėję mažyliai norės patys juos išsirinkti – už akies užklius įvairūs animaciniai herojai su daug ryškių spalvų. Kitas svarbus aspektas, renkantis patalynę, yra matmenys. Rekomenduojama pirkti didesnių matmenų modelius, kad vaikai greitai jų neišaugtų, o tėveliai galėtų sutaupyti kitam svarbiam pirkiniui. Mūsų asortimente galite rasti pigios vaikiškos patalynės 120 x 60 cm ar 145 x 97 cm ir kitų matmenų.

Iš ko rinktis vaikišką patalynę?

Mūsų internetinėje parduotuvėje galite įsigyti įvairiausių spalvų patalynės kūdikiams. Žalsvi, melsvi, rausvi ar balti atspalviai padės mažyliui greičiau nukeliauti į sapnų karalystę. Meškiukai, paukščiukai ar kiti mieli piešinėliai pagyvins lovos dizainą, suteiks daugiau žaismingumo. Anksčiau minėtoji medžiaga yra labai svarbus mūsų asortimento faktorius – dauguma patalynės užvalkalų yra pagaminti iš medvilnės, kad prie mažylio odos liestųsi tik natūralūs pluoštai. Mūsų produktų medžiaga yra aukščiausios kokybės, lengva, šilta ir pralaidi orui. Ieškote patalynės, kuri apsaugotų vaiko odą nuo dulkių erkučių? Turime! Tai Lorelli Elephant patalynės komplektai, atsparūs šiems kenkėjams. Tėveliai galės džiaugtis, kad jų vaikas miega švarioje lovoje, kuri negali sukelti jokių alerginių reakcijų, kas labai svarbu tiems mažyliams, kurių oda yra jautri. Kai kurie patalynių modeliai gali pasiūlyti lopšio įdėklo užvalkalą.

Vaikiška patalynė internetu

Susidomėjote kokybiška patalyne kūdikiams už geriausią kainą? Užsukite į internetinę parduotuvę kidis.lt, kurioje rasite itin platų asortimentą įvairiausių spalvų medvilninės patalynės pigiau. Nusipirksite vos keliais mygtuko paspaudimais, o mes pasirūpinsime greitu pristatymu. Vienas geriausių vaikiškų produktų prekės ženklų Lorelli ir jo gaminama patalynė jūsų mažyliui suteiks daug švelnių ir šiltų akimirkų. Pamatysite, kaip greitai ir maloniai užmiega jūsų vaikas po geriausia patalyne.

Prekė priskirta prie patikusių sąrašo
Prekė pridėta palyginimui.