Paspirtukas inSPORTline LMT XL

WARRANTY

  • 30 days return policy
  • 24 month product warranty
  • Free consultation
  • 30 days return policy
  • 24 month product warranty
  • Free consultation

Material
Aluminum
PU
Steel
Weight
4.2 kg
Handlebar height
73 cm
Brake
Foot brake
Wheel size
120 mm
Bearings
ABEC 9
Maximum load
100 kg
Type
stunt scooter
Age group
Children
adolescents
Minimum user height
150 cm

Paspirtukas inSPORTline LMT XL

574054
€132.00
Color

Stock Quantity:
Available in Kaunas store (1 pcs)
Delivery terms:
NEMOKAMAI atsiimkite šiandien, parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (€0.00)
Prekę pristatysime Jums per: 1-2 d.d. DPD (€4.90)

Description

Tinkamas laisvojo stiliaus ir ekstremalaus sporto entuziastams, Freestyle Scooter LMT XL yra kietas motoroleris kietiems motociklininkams! Iš aukštos kokybės medžiagų pagamintas rėmas yra tvirtas ir atlaiko grubų elgesį. Poliuretano 120 mm ratai su lydinio šerdimis amortizuoja smūgius, todėl važiuojama sklandžiai. Dėl aukštos spartos, didelio našumo ABEC 9 guolių paspirtukas yra greitas.

Dėl 60 cm pločio plieninio vairo ir tvirto 4 taškų lizdo paspirtukas puikiai tinka ne tik važinėti riedlenčių parke, bet ir atlikti įvairius triukus. Nuo slydimo apsauganti danga užtikrina stabilumą net atliekant sudėtingiausius triukus. Priekyje esanti CNC išpjova papildo paspirtuko minimalistinį dizainą. Šiuo paspirtuku išsiskirsite bet kurioje minioje! Paspirtukas Freestyle Scooter LMT XL tinka ne tik laisvojo stiliaus pasivažinėjimams riedlenčių parkuose ir gatvėse, bet ir kasdieniam važinėjimui mieste.

About Limit



Shen Zhen LMT Sport Co,Ltd is a professional pro stunt scooter manufacturer in Shenzhen, China, that specializes in producing pro stunt scooters and scooter parts under the brand “Limit”. Today, "Limit" offers a full line of pro scooter decks, forks, wheels, handlebars, brakes etc.
 

Important

Product photos and videos are for illustrative purposes only. The parameters, colors, inscriptions, dimensions, sizes, functions, and / or any other properties of the original products may look different from reality due to their visual features, so please refer to the product properties specified in the product descriptions. The visual material of the goods does not indicate the set of goods, so it is necessary to follow the written information.

If you have any questions, we will be waiting for your call by phone +370 602 88078 or e-mail. email [email protected]

Product added to wishlist
Product added to compare.